Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Fast & Furious 8 - teaser från Kuba

Vin Diesel och Michelle Rodriguez i värmen

Inspelningarna av den kommande Fast & Furious 8 är i full gång, och i dagarna släpptes det en liten teaser där teamet är på Kuba och spelar in kommande scener. Det är visserligen nästan ett år kvar till den planerade premiären, men kanske kan det här stilla abstinensen lite.

Efter att restriktionerna släppts mellan USA och Kuba ökar utbytet allt mer mellan de två länderna, och nästa bevis på det är när den åttonde filmen av Fast & Furious beger sig till ön.

Den svenska premiären är satt till den 14 april och tidigare har det antytts om att mycket av filmen kommer att kretsa kring det stora äpplet, New York. Men karaktärerna i filmserien är globala numera och för i alla fall syskonen Toretto, spelade av Vin Diesel och Michelle Rodriguez, blir det blir en avstickare till Kuba den här gången.

Kubas bilpark är välkänd för sina gamla jänkare som har levt vidare i årtionden i trafiken när handelsutbytet legat nere efter den Kubanska revolutionen på 50-talet. Men nu kommer Vin Diesel och kompani över till ön och så klart kommer motorer och hästkrafter att skrämmas upp – vad annars.

Här en nästan minuten lång teaser från filmteamet, som ser ut att trivas med sol, dans och läckra bilar.

Foto: Fast & Furious Youtube
redaktoren@bytbil.com

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com