Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Bildextra: Här är nya Renault Talisman Estate

Utmanar Volvo och Volkswagen

I maj kommer kombiversionen av Renault Talisman som har tilläggsnamnet Estate. Med en tuff och bred design blir den en utmanare i tjänstebilsklassen.

Renault har medvind i Sverige. Efter framgångar i vinter med bland annat cross over-modellen Kadjar som snabbt blivit populär och till det storsäljaren Clio, så anländer i maj den stora Talisman Estate.

Talisman, som i vintras blev vald som ”2015 års snyggaste bil” på den 31:a Internationella Bilfestivalen i Paris, ska bli ett alternativ i tjänstebilsklassen för den som vill ha en bil som sticker ut lite.

Estate matchar den sedanmodellen som funnits på marknaden sen tidigare, med sina 4.86 meter i längd (1 cm längre än sedanen) och 1.87 meter bred samt 1.46 meter. Med en hjulbas på 2,81 meter så kan bilen erbjuda gott om utrymme för passagerare och bagage. Motoralternativen är bensin eller diesel, och dessa kan leverera mellan 110 och 200 hästkrafter beroende på version.

När nya Talisman Estate kommer till Sverige och i vilka versioner och till vilka pris vet vi inte ännu, men vi hoppas kunna återkomma om det inom kort.

Foto: Renault
redaktoren@bytbil.com

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com