Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

A$AP Rockys okända samling med superbilar

På onsdag får världsstjärnan sin dom i Sverige

Rapparen A$AP Rocky släpptes ur det svenska häktet för nio dagar sedan. Han försvann direkt hem – kanske för att njuta av sin otroliga bilsamling. Världsstjärnan äger bland annat två Ferraris, en Lamborghini och en Rolls-Royce.

På onsdag kommer domen mot rappstjärnan A$AP Rocky. Juridiska beömdare med Leif GW Persson i spetsen håller det för otroligt att stjärnan skulle dömas till fängelsestraff för misshandeln i centrala Stockholm. A$AP Rocky fick tillbringa en månad i häktet efter den misstänkta misshandeln i centrala Stockholm den 30 juni. Bland annat har Donald Trump vädjat till Sverige om att frige Rocky.

Efter att stjärnan släpptes den 2 augusti i väntan på domen försvann han snabbt hem till USA i en privatjet.

Kanske för att åka hem och kolla till sin bilsamling och njuta av super- och lyxbilar. A$AP Rocky äger nämligen tiotalet bilar värda mångmiljonbelopp. Som en av USA:s största rappare har han råd. Hans mest spelade låt har över 400 miljoner spelningar på Spotify.

Den finaste samlingen i A$AP Rocky garage är kanske hans Ferrari 488 GTB. Han har bland annat setts skjutsa ex-flickvännen Kendall Jenner i det italienska fullblodet med V8 på 670 hk. Bilen är smakfullt mörkgrå och Rocky har inte ändrat något från originalskicket.

Men en rappare är inte en rappare om det inte finns en Lamborghini i garaget. A$AP Rocky har en Gallardo. Bilen är mycket populär bland celebriteter i USA och Rocky är inget undantag och har valt en vit Gallardo. Han har bland annat låtit sig fotograferas vid bilen iförd retromodellen av Nike Air Jordan.

A$AP Rocky nöjer sig inte med bara en Ferrari, han äger även en 360 Modena, kanske inte någon av de hetaste modllerna i dag, men bilen är mycket populär med tanke på att den har mer än 15 år på nacken.

Som mer vardagliga åk har A$AP Rocky valt en Lexus LS, Cadillac Escalade och en BMW 5-serie, samt en Mercedes CLA. Vill stjärnan åka ståndsmässigt finns också en Rolls-Royce Phantom i stallet. Uppgifterna om hans bilsamling kommer bland annat från Hot Cars, New York Times och Networthcelebrity.

På onsdag kommer domen och då vet vi om A$AP Rocky måste krypa in i finkan i Sverige igen – eller om han frias och får ett skadestånd som kan ge pengar till nya drömåk.

Redaktören
redaktoren@bytbil.com
Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com