Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här

Fiat bilar i Enköping

Vanligaste modellerna:

Fiat är den italienska biltillverkaren som tagit en stadig position inom segmentet småbil både på den inhemska såväl som den internationella marknaden. Biltillverkaren har vunnit många priser med bland annat favoriten Fiat 500. Säker, prisvärd och stabil är ord som förknippas med bilmärket.

Fiat Punto är en mycket omtyckt supermini och modellserien Fiat 500 har sedan lanseringen på 50-talet varit en stabil trotjänare för många. Genom att korsa 500:ans personlighet med bilmodellen Rivas elegans skapade Fiat bilmodellen 500 Riva, en modell som för tankarna till den mest eleganta yacht.

Fiat 500

Fiats mest populära modellserie är utan tvekan Fiat 500. 500 har en stark historia med att vara mer än bara en bil. Det blev ett friare sätt för italienare att efter andra världskriget förflytta sig. Den populära småbilen har sedan första produktion på 50-talet kommit i olika tappningar. Fiat 500L är en mini MPV, Fiat 500X är en mini SUV och 500 Riva – världens minsta yacht!

Fiat Group

Fiat är en riktig jätte inom bilindustrin och med många starka namn som Alfa Romeo, Ferrari och Maserati inom koncernen gör det Fiat Group till ett av de största bilföretagen i världen. Fiats arv sträcker sig många decennier bak i tiden och bygger på en tanke om att ta kontroll över sitt eget öde och hylla det minsta av saker med oerhörd spänning. Arvet om frihet och att obehindrat kunna förflytta sig lever kvar än i dag och är det som ser till att Fiat alltid är i framkant med att erbjuda sina kunder nya spännande bilmodeller.

Fiat är det bilmärke som vunnit flest priset. Vad har Fiat som de andra märkena inte har? Det italienska självförtroendet! Fiat har vunnit European Cars of The year 11 gånger på 40 år som utmärkelsen funnits. Senast var 2008 med ingen mindre än Fiat 500.

Inga fordon matchade sökningen!

Kanske valde du en ovanlig kombination av filter, eller så är din önskebil väldigt populär! Du kanske kan bredda sökningen något?

Scrolla till toppen av sidan

Motornyheter

Modeller av Fiat (1114)

Hitta en Fiat till salu i din stad

Till Bytbil.com