Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Fast and Furious-filmerna tar farväl

Allting har ett slut, så även Fast And Furious

Fast & Furious-filmerna kommer få ett avslut. Nu har det avslöjats att den tionde och elfte rullen kommer avsluta den minnesvärda filmserien med bilarna som är trimmade till max.

Regissören Justin Lin håller på att avsluta de sista detaljerna med Fast & Furious 9. Och redan nu vill Universal Pictures ha en tionde samt en elfte film med Lin som regissör. Den elfte kommer bli den sista och avslutade filmen i serien.

Få detaljer har läckt ut och det är oklart vad storyn handlar om i den tionde filmen, men den kommer sträcka sig över till den elfte filmen. De två filmerna kommer fokusera på Vin Diesel och ta tillbaka Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris ‘Ludacris’ Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel och Sung Kang.

I filmerna har Vin Diesel har bland annat kört ikoniska Dodge Charger, Plymouth Road Runner, Dogde Challanger och Chevrolet Chevelle SS.

LÄS MER: Fast & Furious 8 – teaser från Kuba 

Det var tänkt att Fast & Furious 9 skulle ha premiär i maj i år, men har som mycket annat skjutits upp på grund av covid-19. I januari i år släpptes en trailer för F9 som du kan se i videospelaren ovan där bland annat Vin Diesel och John Cena är med. 

Även om huvudserien avslutas kanske det inte är slut på Fast & Furious-universumet. Det planeras en uppföljare till Spinnoffen Hobbs & Shaw, där bland annat Jason Statham och Dwayne Johnson är med.

Anders Nilsson
anders.nilsson@schibsted.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com