Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Toyota Yaris bilar

Se övriga modeller


Toyota Yaris är småbilen som efterträder Starlet och som funnits på marknaden sedan 1999. Med Yaris får du en pigg citybil som tar sig fram enkelt, obekymrat och bekvämt.

Engagemang och passion är huvudingredienserna i varje bilmodell från Toyota och som med det sätter grunden för slutresultatet. Ett slutresultat som resulterar i en trygg, rolig och behaglig upplevelse – varje gång du sätter dig bakom ratten.

Brett utbud av Yarismodeller

Toyota Yaris kommer i flera modeller och har under åren fått en allt mer särskiljande design. Att välja sin Yaris handlar inte bara om att falla för rätt design utan även att bilens egenskaper ska passa olika personligheter. Toyota Yaris Hybrid är bilen gjord för stadskörningar. Här erbjuds en bil som är otroligt lättmanövrerad samtidigt som kvaliteten inte tummas på. Med Yaris Hybrid gör du även en stor insats både för miljön och din egen bränsleförbrukning. Inom hybridteknik är Toyota pionjärer då de 1997 satte den första serietillverkade hybridbilen på marknaden.

En Yaris är framtagen för att man ska trivas i den, även om det främst handlar om att ta sig fram och tillbaka till jobbet.

Toyota Yaris – en grekisk gud

Någonsin funderat över bakgrunden till namnet Yaris? Namnet är sprunget ur den grekiska mytologin. Ordet Yaris är taget från Charis som är singularformen för Charites och som i sin tur är namnet på den grekiska guden för ödmjukhet och skönhet. Så, genom att köra en Toyota Yaris kör du en bil som är ödmjuk både för sin egen skapelse, sina passagerare och sin omgivning.

Scrolla till toppen av sidan

Modeller av Toyota (7422)

Hitta en Toyota Yaris till salu i din stad

Till Bytbil.com