Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här

Nissan Qashqai bilar

Se övriga modeller


Nissan Qashqai är crossovern med oerhörd offroad-prestanda och innovativ teknik. Är du ute efter en bil som ska tåla lite mer än det vanliga, samtidigt som den bjuder på stor komfort och alla tänkbara anslutningsfunktioner är Nissan Qashqai bilen du bör ta en närmre till på. Qashqai är en attraktiv familjevänlig SUV som enkelt går att skräddarsy med tillval som passar ens stil. Här ges större passagerarutrymme och många förfiningar.

Den ultimata stadscrossovern

Namnet Qashqai är taget efter bergsfolket i sydvästra Iran och betyder enkelt översatt till ”en häst med vitt huvud”. För den asiatiska marknaden går modellen under Dualis, vilket den även gör i Australien då Nissan annars var rädd att bilmodellen skulle uttalas ”cash cow”. Qashqai eller Dualis, Nissan har lyckats skapa en SUV som tilltalar både familjen och äventyrare: den ultimata stadscrossovern.

Nissan Qashqai – bilen med kontroll

Nissan Qashqai är bilen som ger ökad säkerhet på vägarna tack vare den oerhörda teknik bilen besitter. Med åtta säkerhetssystem, kameror och sensorer får du en trygghet i att alltid veta var du befinner dig på vägen och får ökad kontroll på omgivningen. Fyra av de åtta kamerorna är till för den Around View som ger en 360 graders perspektiv runt bilen.

2006 lanserades första Nissan Qashqai och för den senaste versionen har man satsat ännu mer på en kaxigare look, dynamisk körning och all den teknik både en bil och ägare kan önska. 100 % körglädje utan att tumma på säkerheten.

Scrolla till toppen av sidan

Modeller av Nissan (4440)

Hitta en Nissan Qashqai till salu i din stad

Till Bytbil.com