Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Fast & Furious + dinosaurier = sant?

I sommar har nästa del i den populära filmserien Fast & Furious premiär. Men i framtiden kan den korsas med en annan populär filmvärld, Jurassic Park. 

I slutet av juni så lanseras den nya Fast & Furious filmen, F9, där bland annat den kända wrestlaren John Cena kommer medverka. Det blir den tredje sista filmen i serien, eftersom det har bekräftats att det allt som allt kommer göras elva filmer.

Vad är nästa grej som filmserien kan göra? En möjlighet, hur knäpp den låter, är att göra en crossover mellan Fast & Furious- och Jurassic Park-universumet. Justin Lin, som är regissör för en rad Fast & Furious-filmer, vägrade dementera att en sådan film kan skapas i framtiden, i en intervju med Comicbook. 

LÄS MER: ”Corvette” från Fast & Furious 5 auktioneras ut

Rättigheterna till båda filmerna ägs av Universal Studios och därmed skulle det inte vara några problem att korsa filmserierna. Men det finns såklart inget som är bekräftat, men det vore lite cool att exempelvis se en Ford Raptor köra längs med en springande velociraptor, eller en TRX som försöker köra ifrån en Tyrannosaurus Rex. 

Dinosaurierna får vänta, och vill man se de vanliga stjärnorna i filmserien, plus John Cena kan man (förhoppningsvis i Sverige) se F9 på bioduken den 25 juni. I videospelaren ovan (eller här) kan du se en trailer på den kommande filmen. 

LÄS ÄVEN: Döde “Fast & Furious”-stjärnans bil såld på auktion för miljonbelopp

Anders Nilsson
anders.nilsson@schibsted.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com