Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Volkswagen Golf bilar

Se övriga modeller


Volkswagen Golf är en mycket populär småbil och Volkswagens bäst säljande modell. Tillverkad sedan 1975 har den stöpts i sju generationer och den senaste, Nya Golf, är lite kaxigare och lite mer strömlinjeformad – men besitter samma tidlösa elegans som faller över alla modeller som går och har gått under Golf.

VW Golf lockar till sig både den som vill åt en snabb och kravlös småbil med stor kraft till den mindre familjen som vill ha en bil att lita på. Välj mellan den sportiga Volkswagen Golf GTI, den lite rymligare Golf BlueMotion eller varför inte Golf R – Golf-familjens kraftpaket.

Nya Golf ger mer plats – för allt

Nya Volkswagen Golf öppnar upp för ännu mer skönhet och prestanda, samtidigt som golfens karakteristiska drag med sin siluett fortfarande är att lita på. Att vara passagerare i Nya Volkswagen Golf är att bli högt prioriterad då de bakre passagerarna fått extra mycket benutrymme tack vare att framaxeln har flyttats framåt.

Från första till sjätte generation

Volkswagen har sedan 1975 tagit fram sju generationer av bilmodellen Golf. En bilmodell som är enormt populär och där varje generation erbjuder något unikt samtidigt som Golf-känslan finns kvar.

Sedan 1975 och efter sju generationer slutar inte Volkswagen Golf att förvåna och utmana. VW Golf är inte bara en otroligt populär bil utan även en otroligt pålitlig och bra bil som samlat på sig många priser genom åren. Bland annat har den blivit framröstad som ”World Car of the Year 2013” och ”Årets bil 2013” Enligt Teknikens Värld så saknar Volkswagen Golf svagheter. Och vem vill inte äga en bil som saknar svagheter.

Scrolla till toppen av sidan

Motornyheter

Modeller av Volkswagen (21398)

Hitta en Volkswagen Golf till salu i din stad

Till Bytbil.com