Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här

MINI Paceman bilar

Se övriga modeller


MINI är den lilla bilen med den stora personligheten! Sedan den första lanseringen i slutet på femtiotalet har MINI förundrat och tjusat bilentusiaster världen över tack vare den unika kombinationen av smidighet, effektivitet och oväntad styrka. MINI är en klassöverskridande ikon som bevisat sin storhet både på racingbanan och som bränslesnål citybil över flera årtionden.

Dagens MINI-modeller har en viktig sak gemensamt: vansinnig körglädje i kompakt förpackning. En MINI är mer än bara en bil, den är en förlängning av ens personlighet och väcker uppmärksamhet på vägarna. Oavsett en MINI One-modell eller det starkare syskonet MINI Cooper ges en liten bil med högklassig prestanda och personligt uttryck som charmar de flesta.

MINI – den lilla racerbilen med stor personlighet

Lanseringen av MINI 1959 var resultatet av efterkrigstidens efterfrågan på en liten, effektiv och bränslesnål bil. MINI:s skapare, Morris-ingenjören Alec Issigonis, lyckades inte bara ta fram vad som efterfrågades utan skapade en numera ikonisk småbil. Genom att placera bilens hjul så långt ut på kanterna som möjligt och tvärvända motorn skapade han en bil med stabilitet på vägbanan som påminner om en Go Cart. Snart upptäcktes Mini av racinglegenden John Cooper och med en starkare motor i kombination med sin smidiga kaross utklassade den snart större och mer kraftfulla, men klumpiga modeller på racerbanan.

Nya MINI med förbättrad prestanda men bibehållen charm

Nya Mini som lanserades 2002 har tagit publiken med storm och efterfrågan är ständigt växande. Den nya modellen har kvar originalets karaktärsdrag men har kaxigare utsida och förbättrad prestanda vad gäller allt från motor- till hjuldrift och utrymme. Numera finns valmöjligheten med 7 olika modeller som alla kan anpassas efter specifika önskemål och behov.

Scrolla till toppen av sidan

Motornyheter

Modeller av MINI (1701)

Modeller av MINI (1701)

Hitta en MINI Paceman till salu i din stad

Till Bytbil.com