Video: Galning kör igenom öppnande bro

En förare ignorerade alla varningsskyltar och signaler och körde till och med igenom bommarna vid en bro. Inte nog med det, denne körde över den öppnande bron, och allt fångades på video. 

Ni har säkert sett den scenen i olika filmer. En bil som accelererar och försöker köra och hoppa över en öppnande bro. Ibland klarar sig bilen, ibland inte, och det kanske inte är det smartaste man kan göra och inte bör försöka sig på i verkligheten. Men nu har det faktiskt inträffat, i Daytona Beach, Florida, USA.

LÄS MER: Här visar Kia Stinger varför man inte ska köra för snabbt i en vattenpöl

Enligt WESH 2 News så var det en förare i en Hyundai Santa Fe. Denne ignorerade flera varningsskyltar och även blinkande signaler innan denne plöjde igenom bommarna vid broms början. Det blev allvarliga skador på vindrutan och motorhuven, men det stoppade inte föraren. 

Hela förloppet fångades av säkerhetskameror, och som tur var lyckades bilen ta sig över bron innan öppningen blev för stor, annars hade nog allt slutat med katastrof. Det är oklart varför personen genomförde vansinneskörningen, eftersom det ser ut som att bilen inte är förföljd eller något liknande. Dock verkar den lokala polisen ha identifierat vem som körde bilen, även om de har valt att inte avslöja vem det är.

LÄS ÄVEN: Video: Körde genom korsning i 175 km/h med polisen efter sig – kraschade

Anders Nilsson
Redaktör
anders.nilsson@schibsted.com