Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här

Jaguar XK150 bilar i Vimmerby

Se övriga modeller


Jaguar är det brittiska bilmärket som gjort sig känd som en tung spelare på marknaden för lyxbilar. Med sin produktion i England når de ut med sina lyxbilar världen över. För Jaguar och dess många ägare handlar mycket om känsla. Känslan av att känna närhet med sina sinnen och att uppleva stunder som är svårförklarade om de aldrig upplevts. En manifestation av passion och med ständig innovation. Det är Jaguar.

Jaguar som biltillverkare jagar ständigt det nya och nästintill onåbara för att erbjuda sina kunder det allra bästa – i vissa fall det som kunden innan inte visste att de ville ha. Jaguar kan med andra ord konsten att förföra. Några populära bilmodeller är bland annat Sedan-bilarna Jaguar XE, Jaguar XF och Jaguar XJ; Jaguar F-type cabriolet och även Jaguar F-Pace som är deras performance crossover.

Jaguar har ägt vägarna sedan 1945

1922 drog motorcykelentusiasterna William Lyons och William Walmsley igång en verksamhet för sidovagnar under namnet Swallow Sidecar Company. Företaget blev sedan S. S Cars Limited och producerade bilen SS Jaguar år 1935. Företaget skulle sedan komma att göra sig av med ”S S” för att 1945 gå vidare med namnet jaguar som var mer distinkt och konnoterande till vad för bilar som producerades. Nu är Jaguar ett världsomspännande bilmärke med trogen kundkrets.

Jaguar – Grace, space, pace

Jaguar är med deras egna ord en manifestation av passion och under parollen ”Grace, space, pace” ligger ett starkt fokus på att ständigt erbjuda det knappt nåbara.

Sedan starten har uppmaningen varit att varenda bil skulle skapas med största möjliga körglädje och skönhet. Detta arv är något som fortfarande tas på största allvar. Grace, space och pace går att finna i alla Jaguarmodeller som framställs.

Inga fordon matchade sökningen!

Kanske valde du en ovanlig kombination av filter, eller så är din önskebil väldigt populär! Du kanske kan bredda sökningen något?

Scrolla till toppen av sidan

Motornyheter

Modeller av Jaguar (763)

Hitta en Jaguar XK150 till salu i din stad

Till Bytbil.com