Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Dacia Duster bilar

Se övriga modeller


Dacia Duster är bilmodellen som tar sig fram med enkelhet både i stadsmiljö och terränglandskap. Perfekt för alla som är ute efter en bil med stor frihet och som svarar snabbt med sin fyrhjulsdrift. Med låga brukskostnader och bränslesnåla motorer är Duster framtagen till alla som vill kunna njuta av en bil som tar sig fram överallt. Med många bra tillbehör blir det enkelt att skräddarsy sin bil för att den ska passa som handen i handsken.

Dacia Duster finns i flera olika utföranden: Duster, Ambiance, Lauréate och Duster Black Shadow. Den sistnämnda är det nyaste tillskottet och är den mer exklusiva modellen. Med nattsvart grill, spegelkåpor och tonade rutor fångar denna Duster större mystik men levererar samma körglädje. För familjen finns även Dacia Duster Family Edition.

Dacia Duster ger mycket bil för pengarna

Dacia är ett bilmärke kända för att leverera mycket bil för pengarna och med stor kundnöjdhet – Dacia Duster är inget undantag. Duster är en mycket prisvärd SUV som levererar under alla tänkbara förhållanden. Perfekt för den aktiva människan som behöver en bil att lita på. Tack vare en markfrigång på 21 cm klarar Duster av alla tänkbara vägförhållanden och underlag, vilket gör bilen till en omtyckt crossover.

4×4 terrängbil

Förväntningarna på en bil med fyrhjulsdrift är att den ska leverera i alla lägen utan att man ska behöva fundera på det. Något som införlivas med Dacia Duster. 4×4, tillsammans med Dusters bränslesnåla motorer, användbar teknik, tacksamma pris och generösa utrymmen hamnar Duster högt upp i listan av populära crossovers.

Scrolla till toppen av sidan

Motornyheter

Modeller av Dacia (1095)

Hitta en Dacia Duster till salu i din stad

Till Bytbil.com