Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här

Harley-Davidson VRSCF

154 990 kr
Årsmodell
2009
Miltal
1 900 mil
Drivmedel
Bensin
Växellåda
Manuell
Fordonstyp
Custom
Motorvolym
1 247 cc
Motortyp
2-cyl V
Regnr
VCT360

Försäkring

Hitta rätt bilförsäkring för dig

Fordonets historik - inga händelser finns registrerade

CARFAX-rapporten hjälper dig att spara pengar genom ett säkrare köp. Den hjälper dig att upptäcka fusk med mätarställningen, besiktningshistorik, misstänkta importer, dolda fel och mycket annat.

Utrustning

Ingen utrustning har angivits av handlaren

Beskrivning och övrig information
En Harley Davidson VRSCF V-Rod Muscle från 2010 med ca 1900 mil på mätaren denna Sportglidare från HD med konstruktionshjälp ifrån Porsche är en brutalt kul hoj om man vill ha en liten piggare Hd. Den är givetvis utrustad med luft och buller så den mullrar som en Harley skall göra. Dessutom är den mappad och bänkad av Thomas på Tekmo Service i Härryda i våras. Så den går så optimalt som en båge av denna karaktären skall göra. Utöver detta sitter det även en original sissybar på den. Den är besiktigad till och med 2021-05-31 Regnr JCT360 Denna motorcykel levereras med en Varudeklaration (Finns Digitalt) och med 3 mån/300 mil Trafiksäkerhetsgaranti. Samt 12 Mån Wisebiker Gold motor växellåda samt elektronikgaranti ingår i denna mc. Ring oss på 0320-715450 eller kontakta oss på info@mcformedlingimark.se för mer information, så kan vi berätta varför Mc Förmedling i Mark är det TRYGGASTE SÄTTET ATT KÖPA BEGAGNADE MC i Sverige. Vill du ha denna MC hemskickat till dig? Det kan vi också fixa så klart!
Org.nr 559073-6129

Företaget har godkänt att de endast annonserar produkter och tjänster som är i enlighet med gällande lag.
Anmäl annons
Scrolla till toppen av sidan
Ring
Till Bytbil.com