Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här

Adria ALPINA 753 UP Dubbelbädd och barnkammare

100 kr
Märke
Adria
Fordonstyp
Husvagn, 2-axl
Årsmodell
2022
Första gång i trafik
2022-04
Regnr
UPL07P
Totalvikt
Uppgift saknas
Längd
Uppgift saknas
Antal bäddar
Uppgift saknas
Färg
Vit

Försäkring

Hitta rätt bilförsäkring för dig

Fordonets historik - 3 händelser finns registrerade

CARFAX-rapporten hjälper dig att spara pengar genom ett säkrare köp. Den hjälper dig att upptäcka fusk med mätarställningen, besiktningshistorik, misstänkta importer, dolda fel och mycket annat.

Utrustning
  • Nedfällbar överbädd
  • Takfönster/Skyview
  • Dubbelsäng
  • Taklucka
  • Aluminiumfälgar
  • Nedbäddbar sittgrupp
Beskrivning och övrig information
Finns i Nacka och säljs på nätauktion på vaxxa.se. Kopiera och klistra in nedan länk i webbläsaren för fler bilder och för att delta i budgivningen: https://www.vaxxa.se/auktioner/92372/?utm_source=blocket Finns inte så mycket att säga om denna mer än att den är i absolut nyskick. Denna vagn har åkt fram och tillbaka till besiktning och är fukttestad utan anmärkning. Den har massvis med utrustning så det lättaste om ni vill veta något är att ringa mig på 0703363756 så ska jag hjälpa er på bästa sätt. Men i övrigt så är detta en fantastiskt fin vagn med många fina lösningar och väldigt bra planlösning. Så vill man ha en ?mindre? etta med kök och badrum att spendera semestern i så är detta en vagn för er.Fukttestad, Dusch Objektet säljs genom öppen budgivning på auktion hos Vaxxa. Säljaren undanber kontakt på annat vis än via Vaxxa Support. Om du önskar kontakt med säljaren ber vi dig kontakta Vaxxa först. Vi tar inte inbyten. Besök www.vaxxa.se för att delta i budgivningen och ta del av mer information. Du kan enkelt ansöka om lånelöfte där. Välkommen att kontakta vår support från Norrbotten vid funderingar. Kontakta oss på 010 - 777 10 00 eller support@vaxxa.se. Är du intresserad av att sälja något själv? Besök Vaxxa.se/salja och sälj ditt första objekt på auktion förmånligt och tryggt.
Uppgifter från Transportstyrelsen
  • Märke
    ADRIA
    Fordonsår
    2022
    I trafik
    2022-04-12
    Färg
    Okänd
  • Längd
    9,52 m
    Bredd
    2,46 m
    Höjd
    2,6 m
Org.nr 559157-6912

Företaget har godkänt att de endast annonserar produkter och tjänster som är i enlighet med gällande lag.
Anmäl annons
Scrolla till toppen av sidan
Ring
Till Bytbil.com