Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Volvo Car Classic Kungsängen

Auktoriserad återförsäljare av Volvo.

Välkommen till Volvo Kungsängen Classic – din dedikerade plats för att utforska en varierad kollektion av Volvo Classic bilar och ett noggrant utvalt sortiment av begagnade fordon. Vi strävar efter att erbjuda dig inte bara bilar, utan en helhetsupplevelse, med förmånliga erbjudanden som inkluderar finansiering, försäkring och service.

Vi är stolta över att presentera vårt utbud av Classic bilar, varje modell noga utformad för att kombinera moderna bekvämligheter med tidlös elegans. Vårt mål är att göra bilköpsupplevelsen lika minnesvärd som varje körning i din Volvo. Vi lägger stor vikt vid att anpassa oss efter dina individuella behov, vilket ger dig mer tid att njuta av livet med din bil.

Oavsett om du föredrar att utforska vårt utbud digitalt på nätet eller att besöka någon av våra 11 anläggningar i Stockholm, Enköping och Göteborg, ser vi fram emot att välkomna dig. Upptäck det exklusiva utbudet av Classic bilar och skapa en bilköpsupplevelse som är trygg, enkel och smart hos oss på www.volvocarretail.se.

Org.nr:
556627-6175
Adress:
Mätarvägen 2
196 37Kungsängen

Kontakta oss

   Skicka en kopia till mig
GDPR badge Företaget som du kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet. Läs mer här.

Fordon från Volvo Car Classic Kungsängen

Denna handlare har inga fordon i sitt lager just nu.

Till Bytbil.com