Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

SM Carhouse AB

Köper, säljer, byter och förmedlar bilar i alla prisklasser

Varmt välkomna in till oss på SM Carhouse! Vi är en märkesoberoende bilhandlare som säljer noggrant utvalda bilar för marknadsvänliga priser. Alla våra bilar är kontrollerade och grundligt testade för att du som kund ska kunna känna dig säker och trygg med ditt bilköp. Vid varje försäljningstillfälle erbjuder vi våra kunder skräddarsydda lösningar för finansiering, garantier och försäkring som är anpassade efter era behov.

Vi på SM Carhouse värdesätter kundnöjdhet där vi arbetar med kunden i fokus så att du som kund kan känna dig bekväm under hela köpprocessen. Vi erbjuder 6-36 månaders garanti på alla våra bilar oavsett mil, modell och skick. Vi erbjuder även tjänster där vi hjälper dig att hitta den bil du söker oavsett om den finns i vårt lager eller inte! Vi strävar efter att ha nöjda och återkommande kunder! Ni är hjärtligt välkomna att besöka vårt kontor eller kontakta oss för vidare information och personlig rådgivning.

För tidsbokning eller rådgivning är våra telefontider måndag-söndag 8-20. Vid kontakt via mail svarar vi alltid inom 24 timmar.

Kontaktuppgifter:
Email:
Info@smcarhouse.se

Telefon:
+46 72 338 53 53
+46 76 028 53 53

Adress:
SM Carhouse AB

Länsmansvägen 8 B
147 31 Tumba

Org.nr:
559285-0019
Adress:
Länsmansvägen 8b
147 31Tumba

Kontakta oss

   Skicka en kopia till mig
GDPR badge Företaget som du kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet. Läs mer här.

Fordon från SM Carhouse AB

Sökresultat: 10 fordon (Visar 1 - 10)
Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com