Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Shiftgear AB

SÄLJ DIN NYARE PREMIUMBIL TILL OSS. Vi hämtar den hemma hos dig. Vänligen mejla stefan@shiftgear.se för bud. Vi köper, säljer och förmedlar några av Sveriges finaste begagnade Premiumbilar. Sedan Tesla kom till Sverige har vi i vårt utbud även förmedlat och salufört många av Sveriges finaste begagnade Teslor.

HAR DU LITE MERA TID OCH VILL HA MAXIMALT BETALT FÖR DIN BIL? Då kan du välja att anlita Shiftgear för att finna en köpare. Tidseffektivt och bekvämt på distans medan du kör med den om du vill. Oavsett var du bor i Sverige. Vi förmedlar över hela landet till köpare som beställer från Sverige och från övriga Europa. Ett tryggt, smidigt och smart samarbete för dig som inte måste sälja på dagen. Vi sköter allt smidigt på distans. Skicka oss en förfrågan till stefan@shiftgear.se så får du mera info om hur vi arbetar.

Shiftgear har högsta kreditvärdighet för maximal trygghet genom hela affären för köpare som för säljare, både Trippel-AAA och UC Guld. Shiftgear skapades 2007 och drivs av Stefan Höglund, född 1969 (SH i bolagsnamnet) & Partners.

När du funnit en bil du vill ha hos oss, kan du utgå från att den utförliga och kompletta info du får i annonstexten, de upp till 50 bilderna vi lägger upp på shiftgear.se, och vår muntliga beskrivning på telefon stämmer med hur bilen är när du ser den senare. Du behöver alltså inte ta din tid för att komma och titta för att få det bekräftat. Från Shiftgear reserverar du en bil smidigt och förbehållslöst med ångerrätt tills du sett, kört, inspekterat och godkänt den vid hämtning. Oavsett var du bor och var bilen finns i landet. Vi förbereder affären noga och vi garanterar att du är nöjd vid hämtningen, för din bekvämlighet. Om du då mot förmodan inte är nöjd kan du avbryta affären.

Vi tycker inte bilar skall stå inomhus. Våra bilar står inte och dammar i ett showroom med spotlights. Därför har vi ingen bilhall med speciella öppettider. Växla till Shiftgear.se för att läsa mer om vår filosofi kring bilförsäljning.

Vi ombesörjer finansiering, garantier och försäkring av din drömbil. Välkommen till Shiftgear.
WE SPEAK ENGLISH - GERMAN - FRENCH / ALL CARS ARE AVAILABLE FOR EXPORT / SEE MORE PICTURES AT WWW.SHIFTGEAR.SE.
Bästa hälsningar Stefan Höglund 070-600 85 14

IT'S TIME TO SHAPE UP. TIME TO SHIFTGEAR.

Adress:
Beställ på telefon och online
187 67Täby

Kontakta oss

   Skicka en kopia till mig
GDPR badge Företaget som du kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet. Läs mer här.

Fordon från Shiftgear AB

Sökresultat: 47 fordon (Visar 1 - 24)
Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com