Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Shiftgear AB

Bilmäklare av Premiumbilar sedan 2007. Sedan Tesla kom till Sverige har vi i vårt utbud bl.a förmedlat och salufört många av Sveriges finaste begagnade Teslor. Låt Shiftgear sälja din fina Premiumbil på distans - medan du kör med den om du vill.

Shiftgear AB har högsta möjliga Trippel-AAA kreditrating, ett betyg som endast 3% av Sveriges företag har. Vi har även UC GULD, nivån för Högsta Kreditvärdighet. Båda sörjer för att du kan känna dig trygg i affärer med oss. Shiftgear skapades och drivs av Stefan Höglund, född 1969 (SH i bolagsnamnet) & Partners.

Vår huvudaffär är Förmedlingsuppdrag. Vi är mäklare av Premiumbilar. Tesla är vårt huvudmärke och har varit vår specialitet sedan Tesla kom till Sverige. Vi erbjuder ett eget Förmedlingsupplägg till kunder som vill få sin bil såld på ett bekvämt, tryggt och tidseffektivt sätt. Skicka oss en förfrågan till stefan@shiftgear.se så får du mera info om hur vi arbetar med uppdrag.

När du funnit en bil du vill ha hos oss, kan du utgå från att den utförliga och kompletta info du får i annonstexten, de upp till 50 bilderna vi lägger upp, och vår muntliga beskrivning på telefon stämmer med hur bilen är när du ser den senare. Du behöver alltså inte ta din tid för att komma och titta för att få det bekräftat. Eftersom vi arbetar så selektivt kan vi sälja de flesta bilar online och på telefon utan visning innan. Ev visning sker efter ök och en trevlig preliminär diskussion om hur en affär kan se ut.

Vi tycker inte bilar skall stå inomhus. Våra bilar står inte och dammar i ett showroom med spotlights. Därför har vi ingen bilhall med speciella öppettider. Och vi har ingen bil stående hos oss. Varje objekt kan vid behov visas efter tidsbokning. Växla till Shiftgear.se för att läsa mer om vår filosofi kring bilförsäljning.

Vi ombesörjer självklart finansiering, garantier och försäkring av din drömbil. Välkommen till Shiftgear.
WE SPEAK ENGLISH - GERMAN - FRENCH / WE OFFER EXPORT THROUGHOUT EUROPE / SEE MORE PICTURES AT WWW.SHIFTGEAR.SE.
Bästa hälsningar Stefan Höglund 070-600 85 14

IT'S TIME TO SHAPE UP. TIME TO SHIFTGEAR.

Adress:
Öppet efter ÖK
187 67Täby

Kontakta oss

   Skicka en kopia till mig
GDPR badge Företaget som du kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet. Läs mer här.

Fordon från Shiftgear AB

Sökresultat: 33 fordon (Visar 1 - 24)
Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com