Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här

Semler Premium Stockholm

Semler Premium är auktoriserad svensk importör och servicepartner av Aston Martin, Lamborghini och McLaren i Sverige och är en del av Semler Group A/S.
Semler Group bildades redan 1917 när bröderna Axel och Johannes startade Semler Skandinavisk Motor Co. tillsammans med deras far Eiler Semler. Idag är Semler Group en av Skandinaviens största återförsäljare av personbilar och drivs av 2400 passionerade medarbetare. Under räkenskapsåret 2021 uppgick den totala omsättningen till ca 20 miljarder SEK. Med över 100 års erfarenhet ser vi på Semler in i en framtid där produkterna, kunderna och behoven ständigt förändras. Det betyder att vi investerar i framtidens lösningar, eftersom vi vill vara den förändrande aktören även i framtiden. Semler Premium är dotterbolag till Semler Group och representeras idag med några av världens starkaste varumärken så som Aston Martin, Lamborghini och McLaren.
För mer information är ni välkomna att besöka Semler Group på www.semler.dk

Org.nr:
516409-3212
Adress:
Allmänningsvägen 73 (Tidsbokning)
176 76Järfälla

Kontakta oss

   Skicka en kopia till mig
GDPR badge Företaget som du kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet. Läs mer här.

Fordon från Semler Premium Stockholm

Sökresultat: 21 fordon (Visar 1 - 21)
Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com