Premium Auto

Efter många år jobb hos några utav landets största bilåterförsäljare vågar vi säga att vi kan det här med bilförsäljning.
Vi hjälper dig ta ett helhetsgrepp kring ditt bilköp och ger dig den service du förtjänar!
Hos oss kan du känna dig trygg med vetskapen om att ett proffs har gått igenom din bil lägger du till våra trygghetspaket kan du slappna av även efter att du hämtat ut den.
Vår specialitet är Premiumbilar där vi gått igenom både bil och historik för att se till att den är i bästa möjliga skick. För att kunna erbjuda våra kunder en trygg affär där du som kund kan känna dig nöjda med din bil under en lång tid framöver.
Hos oss hittar du alltid över 20 bilar i lager för omgående leverans i vår 1400 kvadratmeter bilhall med egen bilvårds avdelning.
Hos oss är kunden i fokus, därför kommer du märka att vi alltid försöker göra det lilla extra för att ta hand om dig på bästa möjliga sätt och för att du skall kunna göra ett smidigt bilköp.
Hela vägen, vare sig det gäller att finansiera bilköpet, se till att ni har rätt däck till bilen eller om ni vill ha någonting exklusivt.
Mer för dig helt enkelt!

Premium Auto på Verkstadsgatan 10 i SVEDALA, som ligger ca 12 minuter från Malmö, och 15 minuter från Ystad, som köper och säljer begagnade bilar.
Våra öppettider
mån-fre 11-18
lör-sön 10-17

Adress:
Verkstadsgatan 10
23351 Svedala

Kontakta oss

   Skicka en kopia till mig
GDPR badge Företaget som du kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet. Läs mer här.

Fordon från Premium Auto

Sökresultat: 23 fordon (Visar 1 - 23)
Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com