Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Porsche Service Center Haninge

MRF-ansluten

Vår ambition - bäst på Porsche.

Vår verksamhet baseras på kundrelation, kompetens, förtroende, trygghet och vårt brinnande intresse för Porsche.
Upp till 50 års erfarenhet av Porsche och ständig kompetensutveckling hjälper oss i vår ambition att ha de nöjdaste kunderna och att vara bäst på Porsche. I en stor och växande marknad sticker vi ut genom att vara din personliga Porschepartner.

För försäljning och inköp svarar Stefan Granström och Fredrik Jansson, rutinerade Porschesäljare med sammanlagt över 30 års erfarenhet av att jobba med Porsche.
Vi köper och säljer Porsche av alla modeller, från klassiska bilar till de senaste modellerna. Hos oss hittar du alltid ett intressant utbud av begagnade Porsche.
Funderar du på att köpa eller sälja ?? med vårt breda kontaktnät hittar vi de bästa lösningarna.
Vi erbjuder mycket förmånlig finansiering via Porsche Finansiering, försäkringslösningar genom Porsche Försäkring och kvalitetsstämpeln för att sälja begagnade Porsche genom Porsche Approved.
Tel: 08 -745 08 00
stefan.granstrom@porsche-haninge.se
fredrik.jansson@porsche-haninge.se

Oavsett om du kör en renodlad sportbil, sportsuv eller sportlimousine så är din Porsche en bil med den absolut senaste tekniken. En bil som förtjänar marknadens bästa service vare sig du använder bilen på bana eller hämtar barnen på dagis.
Samtliga våra tekniker är utbildade och certifierade av Porsche AG. Kompetensen sträcker sig från Classic till högvolts- och hybridteknik. Vi har även en certifierad Classic-tekniker.
När du lämnar din bil för service hos oss erbjuder vi lånebil alternativt hämta/lämna service och när vi har din bil inne kontrollerar vi också om det finns några aktuella uppdateringar till just din bil från Porsche AG. Eventuella uppdateringar gör vi utan kostnad. Som auktoriserat Porsche Service Center har vi alltid tillgång till den senaste tekniken från Porsche AG.
Tel: 08 -745 08 00
info@porsche-haninge.se

Org.nr:
556625-1327
Adress:
Vendelsövägen 55
136 44Handen

Kontakta oss

   Skicka en kopia till mig
GDPR badge Företaget som du kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet. Läs mer här.

Fordon från Porsche Service Center Haninge

Sökresultat: 14 fordon (Visar 1 - 14)
Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com