Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Lindh Bil i Viken AB

Vision
” Att vara ett klart val vid köp av bil när det gäller trygghet, ekonomi och långsiktighet”
Mission
” Vi skall genomgående erbjuda branschens bästa kundupplevelse genom hela affären”.
- Genomgående arbeta med kända varumärken som skapar mervärde.
- Skapa hållbara relationer med kunder och samarbetspartners för framtiden.
- Värdegrund.

Välkommen till det personliga bilföretaget i Viken, Lindh Bil i Viken. Vi vill göra din bilburna vardag lite enklare och trygg. Vi samarbetar med Wasa Kredit vad gäller finansiering fordon, en trygg och stabil partner.

Tillsammans arbetar vi på Lindh Bil i Viken AB för att du ska känna dig trygg i vår professionalitet. Vi vill att du skall känna dig säker och nöjd med ditt bilköp. Du ska alltid veta att du kan vända dig till oss när du behöver hjälp och att inga frågor är för små eller enkla. En personlig relation till dig som kund är en viktig del av allt vi gör på Lindh Bil i Viken AB. Vi finns där hela vägen och tycker det är lika viktigt som självklart att vi finns till hands under hela ditt bilinnehav.

Vår kunskap om bilar är din trygghet, vi fokuserar på nyare bilar med låga mil. För oss är du som kund viktig och för framtiden.

Lindh Bil i Viken AB erbjuder även tjänsten att sälja din bil. Vi kommer överens om ett marknadsmässigt pris för bilen och skriver ett avtal vad som överenskommits mellan oss parter. Därefter behöver bilen rekonditionering för att möjliggöra bästa resultat vid fotografering och vid visning av bilen. Bilen kommer ut för försäljning på hemsida och andra kanaler för bästa marknadsföring av din bil.

Vi kan även erbjuda att köpa din bil direkt om man föredrar snabbare försäljning. Kontakta oss gärna för dialog om just din bil.

www.lindhbil.se

Litteraturvägen 6
263 64 Höganäs

Org.nr:
559278-6379
Adress:
Litteraturvägen 6
263 64Viken

Kontakta oss

   Skicka en kopia till mig
GDPR badge Företaget som du kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet. Läs mer här.

Fordon från Lindh Bil i Viken AB

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com