Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Keileene Bilar AB

Välkommen till Keileene Bilar AB, din partner för trygga bilaffärer och bilglädje!

Just nu har vi väldigt många bilar inne på lager och vi får minst 10 nya bilar varje dag och endast pga att vi börjar få platsbrist har vi sänkt priserna på bilarna under en period framåt. Vi säljer bilar både till privatpersoner och till bilhandlare och vi är stolta över att vara en av de största återförsäljarna av begagnade bilar mittemellan Örebro Län och Västmanland län. På Keileene Bilar är vårt huvudsyfte att säkerställa att ditt bilköp är en källa till trygghet och nöje. Vi hjälper dig eller ditt företag med allt kring ditt bilköp, från att hitta din drömbil till att välja mellan förmånliga finansieringslösningar, såsom räntefritt upp till 36 månader, i samarbete med våra partners MoneyGo och MyMoney.
Vi erbjuder dig även möjligheten att skräddarsy din garantilösning genom våra pålitliga partners, AutoConcept och Svensk Bilhandelsförsäkring. Oavsett om du står inför ditt första bilköp, planerar en uppgradering till en nyare modell eller helt enkelt söker extra säkerhet för en specifik bil, kan våra flexibla garantialternativ anpassas efter dina unika behov.

Våra garantier sträcker sig över tidsperioder på 6, 12 och 24 månader, vilket ger dig friheten att välja den period som bäst passar din situation. Det mest fantastiska är att oavsett vilken garantiperiod du väljer, inkluderar vi alltid 2 veckors garanti som täcker dessa tre viktiga komponenter; motor, koppling och växellåda. Det ger dig extra sinnesfrid och trygghet i din bilaffär.

Vi vill göra din bilköpsupplevelse ännu mer problemfri genom att erbjuda en unik förmån. Om du inom 3 månader från köpet känner behovet av att byta till en likvärdig bil kan vi hjälpa dig med detta.

Ditt nöje och din trygghet är våra högsta prioriteringar, och vi strävar alltid eller att göra ditt bilägande så smidigt och bekymmersfritt som möjligt. Oavsett om du är på väg att köpa din första bil eller letar eller nästa drömbil, så är Keileene Bilar AB din pålitliga partner för trygghet, service och bilglädje, oavsett bilens årsmodell, miltal eller skick. Tillämpas ångerrätt återbetalas ej handpenning eller transport kostnad.
Välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller besök oss för att uppleva vårt breda utbud av bilar i olika prisklasser.

Vi ser fram emot att välkomna dig och erbjuda dig en kopp kaffe när du besöker oss!

Öppettider:
Måndag-Fredag 09:00-18:00
Lördag 09:00-15:00
Söndagar 09:00-15:00

Ni hittar oss på:
Holmsätter Fårtallen 211,
732 97 Arboga
Info@keileene.se

Telefon:
0589-199 01
073-366 00 31 (Försäljare)
073-366 00 71 (Försäljare)
073-360 36 71 (Försäljare)

Vi är flexibla och kan även ha öppet enligt överenskommelse, ring eller maila i så fall.

Org.nr:
559409-6504
Adress:
Holmsätter Fårtallen 211
732 97Arboga

Kontakta oss

   Skicka en kopia till mig
GDPR badge Företaget som du kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet. Läs mer här.

Fordon från Keileene Bilar AB

Sökresultat: 239 fordon (Visar 1 - 24)
Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com