Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

KB AutoCenter

Välkommen till vår KB AutoCenter där vi är specialiserade på att sälja, köpa, byta och förmedla bilar. Vi förstår att valet av bil är en stor investering och vårt mål är att göra hela processen så enkel och smidig som möjligt för dig. Vi har ett brett urval av bilar av hög kvalitet som passar alla dina behov och önskemål.

Våra erfarna och kunniga medarbetare är alltid tillgängliga för att hjälpa dig att hitta rätt bil för dig, oavsett om det är en familjebil, en sportbil eller en SUV. Hos oss kan du hitta utmärkta begagnade bilar till konkurrenskraftiga priser och flexibla betalningsalternativ samt garantier för att göra det enklare för dig att finansiera ditt köp.

Vårt fokus på kundservice är en av de främsta anledningarna till att våra kunder väljer oss. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar genom att erbjuda en personlig och professionell service från början till slut. Vi ser till att du känner dig trygg och nöjd med ditt köp och vår service. Så om du letar efter en pålitlig bilfirma med hög kvalitet på bilar och kundservice, är vi det självklara valet för dig.

För att vi ska kunna fokusera på dig som kund och ge dig den bästa upplevelsen möjligt, ber vi dig att ringa oss innan ditt besök för att boka en visning av en specifik bil. Vid övriga tider, tider som vi kan komma överens om, är du också välkommen att besöka oss. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa dig att hitta din drömbil.


Mail: kbautocenterr@gmail.com
Tele: 070-0415005
Adress: Kvarngatan
383 32 Mönsterås

Org.nr:
559397-0899
Adress:
Kvarngatan 38
383 32Mönsterås

Kontakta oss

   Skicka en kopia till mig
GDPR badge Företaget som du kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet. Läs mer här.

Fordon från KB AutoCenter

Sökresultat: 8 fordon (Visar 1 - 8)
Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com