Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Husbilcenter

FÖRSÄLJNING AV HUSBILAR M M I BOLLEBYGD

Välkommen till Husbilcenter i Bollebygd, din husbilshandlare i Bollebygd med över tjugo års erfarenhet av husbilsförsäljning. Vi säljer begagnade husbilar i olika prisklasser och storlekar och vi hjälper dig på ett personligt sätt att hitta husbilen som passar just dig i vår stora utställningshall i Bollebygd. Ni kan alltid nå oss eller komma och besöka oss för att diskutera er blivande husbilsdröm och vi satsar endast på objekt som inte drabbas av de nya skattereglerna. Alla vår objekt står inomhus i vår utställningshall.

Vi har även vår serviceverkstad i Bollebygd där vi främst utför våra egna garantireparationer men i mån av tid utför vi även andra reparationer m m. Hör av er så försöker vi hitta en lösning.

Våra husbilar är alltid besiktigade, fukttestade, provkörda och varudeklarerade innan leverans. Vi lämnar extra funktions- och täthetsgaranti på våra fordon. På leveransdagen får ni en fullständig genomgång av er husbil.

Vi erbjuder fördelaktig finansiering via Santander bank, Swedbank alt Wasakredit. Vi byter även in din husbil, husvagn, personbil eller motorcykel.

Fr o m den 7 oktober har vi inga fast öppettider. Ring och boka tid innan för personlig visning för att vara säkra på att vi finns på plats och för att försäkra er om att objektet in är intresserade av finns kvar och inte hunnit bli sålt. Varmt välkommen att boka tid för personlig visning önskar Annette och Mattis.

Mer info på www.husbilcenter.com alt 033-10 31 31.

Adress:
Rinnavägen 10
571 33Bollebygd

Kontakta oss

   Skicka en kopia till mig
GDPR badge Företaget som du kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet. Läs mer här.

Fordon från Husbilcenter

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com