Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Erixon Bilaffär

Varmt välkomna till Erixon Bilaffär.

Vi på Erixon Bilaffär inriktar oss på försäljning av nyare begagnade bilar. Vi har mångårig erfarenhet inom bilbranschen. Vi har alltid ett brett utbud av bilar i lagret allt ifrån små personbilar, mellanklassbilar, sportbilar, lätta transportbilar och till större skåpbilar i alla prisklasser och märken, vilket du som kund har flera alternativ och lättare att hitta din drömbil. Våra fordon har en mycket bra ägarhistorik och kommer ofta ifrån banker, finansbolag och enskilda företag. Här hittar du din nya bil till rätt pris. Hittar du den inte i vårt lager tar vi fram den åt dig. Vi är kunnig och engagerad personal som värdesätter kundrelationen, både när du letar efter en ny bil och när du behöver ta hand om bilen du redan har. För oss är det en självklarhet att finnas tillhands inte bara när du ska köpa bil, utan också efter köpet. Vi är med dig före, under och efter köpet. En lyckad affär är en lycklig kund då kunden alltid står i fokus för oss. Hos oss på Erixon Bilaffär gör du alltid en bra och trygg bilaffär.

"Vi byter in alla bilar oavsett modell eller ålder"

Vill ni ha hjälp att finansiera ert nya bilköp genom avbetalning så samarbetar vi med flera olika banker som erbjuder flera förmånliga finansieringslösningar som passar just dina behov. Hos oss kan ni köpa bilar upp till 350 000 kr från 0kr i kontantinsats. Ni väljer själv den tid som ni önskar betala tillbaka Billånet på. Fri förtidslösen och extraamortering kan genomföras när som helst utan extra kostnader. Att köpa bil är en stor affär och vårt mål är inte bara att leverera en fin bil till dig, utan också att se till att allt runt omkring fungerar. Vi har all den kunskap och erfarenhet som krävs för att hitta en lösning för just dina behov. Du får besked direkt.

När ni köper bilar av oss kan ni känna er tryggt när det gäller bilgarantier för vi samarbetar med två av Nordens ledande bilgaranti företag som erbjuder dem bästa garantitjänster för fordonsmarknaden. SVENSK BILGARANTI AB och AUTOCONCEPT AB. Vi har möjligheten att erbjuda bilgaranti upp till 24 månader. Garantin börjar gälla i samma stund som köpeavtalet signeras av köparen. Skador regleras som inträffar i något land inom EU, EES samt Schweiz.

"Swish"

Hos oss på Erixon Bilaffär kan ni nu även betala med Swish - enkelt, snabbt och säkert. Om du inte har Swish kan du vända dig till din bank för mer information och instruktioner om hur du laddar ner och använder appen eller på www.getswish.se. Via din bank kan du även ändra ditt maxbelopp för betalning. Ändring av maxbeloppet innebär att du under 1 - 2-dagars period kan skicka total upp till 150.000 kr eller mer beroende på din bank.

Vi finns i Västerås på:
Karlfeldtsgatan 20
722 22 Västerås

Öppettider:
Måndag - Fredag: 09:00 - 18:00.
Lördag: 10:00 - 16:00.
Söndag: Ring för tidsbokning.
För övrig tid enligt överenskommelse.

Har ni inte möjlighet att komma under våra ordinarie öppettider så går det bra att ringa eller mejla och boka tid för visning av bilar övrig tid. Det gäller även alla HELGDAGAR och RÖDA DAGAR. Vi ställer alltid upp för våra kunder. Vi på Erixon Bilaffär anpassar oss efter kundens behov.

VIKTIG! För att vi skall kunna ge er som kund bästa möjlig service så ber vi er att boka tid för visning av bil för vi visar endast bilar genom tidsbokning! Mejla eller sms:a om vi inte svarar!

OBS! Vi erbjuder hemleverans i hela Sverige.

För kontakt ring: 073 949 96 01 eller mejla oss på: Info@erixonbil.se

Mvh
Erixon Bilaffär

Adress:
Karlfeldtsgatan 20
722 22Västerås

Kontakta oss

   Skicka en kopia till mig
GDPR badge Företaget som du kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet. Läs mer här.

Fordon från Erixon Bilaffär

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com