Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Deals On Wheels AB

Välkommen till oss på Deals On Wheels. Vi är en märkesoberoende bilfirma, som köper, säljer, byter, bilar av alla slags märken och prisklasser. På lagret finns alltid handplockade bilar med tilltalande service och ägarhistorik. Alla våra bilar är besiktade samt genomgångna av våra biltekniker och finns dessutom för omgående leverans.

Vid köp av bil hos oss erbjuds marknadens bästa garantier, upp till 24 månader beroende på just din bils förutsättningar. Vi samarbetar med Svensk Bilgaranti som erbjuder förmånliga priser. Vi har godkännande behörighet till Transportstyrelsen (Fordon Direkt) där vi lätt genomför ägarbyten och påställningar av ert fordon, vi ser även fordons relaterade skulder direkt så att du som kund ska känna dig trygg och köpa bil av oss.
Vi hjälper dig med finansiering av din nya bil, via vår samarbetspartner Santander, MoneyGo och MyMoney, Vi erbjuder skräddarsydda finansieringslösningar som just passar dig.
I samarbete med Folksam så kan vi erbjuda dig som kund hos oss 6 månader prova på försäkring för endast 1050kr halv. 1750kr hel, (endast för kunder som har tecknad hemförsäkring hos Folksam)


Öppettider: Måndag-Fredag 10:00-18:00 Lördagar 11:00-16:00 passar inte våra öppettider er, så kan ni alltid kontakta oss för tidsbokning.
Maila oss på Dealsonwheelsab@gmail.com Eller ring oss på tel: 070-8850653

Besöksadress: Spårgatan 18, 60223 Norrköping.
Kontakta gärna oss innan besök, för att säkerställa att just det fordon ni e intresserad utav finns kvar.
Mvh Deals On Wheels

Adress:
SPÅRGATAN 18
602 23Norrköping

Kontakta oss

   Skicka en kopia till mig
GDPR badge Företaget som du kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet. Läs mer här.

Fordon från Deals On Wheels AB

Sökresultat: 36 fordon (Visar 1 - 24)
Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com