Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Ahlberg Bil Ljungby

Ahlberg Bil - med fokus på dig
Ahlberg Bil är auktoriserad återförsäljare för Volvo. På Ahlberg Bil vet vi hur betydelsefullt det är att få behov, förväntningar och drömmar uppfyllda för att livet ska rulla på som vi önskar. Därför vill vi gärna göra det där lilla extra för att du som kund ska bli nöjd. Vi är mycket stolta över våra varumärken och sätter stort värde i att utföra service, reparationer och övriga tjänster med högsta kvalitet. Alla våra verkstäder är auktoriserade för Volvo, Renault och Dacia.
På vår anläggning har vi ett stort urval av nya och begagnade personbilar. Vi har en modern serviceverkstad med personliga servicetekniker, skadeverkstad med högutbildade skadetekniker samt en butik där du hittar allt du behöver till bilen. På vår rekondavdelning erbjuder vi alla tjänster inom bilvård. Självklart säljer vi däck och erbjuder däckhotell.

Vi har också en modern drivmedelsstation med komplett drivmedelsutbud så som bensin, diesel och Neste MY Förnybar Diesel (HVO100). Med Carpay-/Volvo-/Renaultkortet får du bra priser på drivmedel.

I vår TVÄTTA-anläggning kan du tvätta bilen närhelst du önskar. Tvätten är öppet dygnet runt och erbjuder både automattvätt och Gör Det Själv-hallar. Allra bäst pris får du med Carpay-/Volvo-/Renaultkortet.

Varmt välkommen till oss på Ahlberg Bil i Ljungby!

Adress:
Långgatan 25
341 32Ljungby

Kontakta oss

   Skicka en kopia till mig
GDPR badge Företaget som du kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet. Läs mer här.

Fordon från Ahlberg Bil Ljungby

Sökresultat: 27 fordon (Visar 1 - 24)
Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com