Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

4or Wheel Deal

OBS! Pga Corona situationen har vi tidsbokade möten på våra bilar. OBS Visning sker oftast ca 1 tim senare samma dag och mellan kl 11.00 - 20.00. Vi är på plats i vanlig ordning.

Välkommen till 4or Wheel Deal AB som även har samarbete med SLB Bil & Bosch Car Service Auktoriserad Verkstad. Bilhandlare & Mekaniker som utgår ifrån dig som kund. Vi felsöker, reparerar, lackar, servar och tvättar alla bilmärken. Vi är också skadereglerare åt försäkringsbolag.

Vi håller också på med försäljningsuppdrag & hanterar alla typer av inbyten, men vi kan även göra ett rent inköp dvs du behöver inte köpa en bil ifrån oss för att bli av med din.

Kontakta gärna oss för en kostnadsfri värdering av din bil.
Du behöver inte komma in med bilen till oss i hallen utan det räcker med information & beskrivning utav bilen. Vi återkommer oftast tillbaka inom 1 tim med pris och kalkyl utav din bil. Känner ni att ni vill göra av bilaffären Ja! då kommer vi till er för kvitto & betalning av bilen.

Obs! Din bil kan vara obesiktigad, defekt med kanske lite rost, repor & bucklor, Vi slår till ändå!

Vi jobbar med Auto Concept som är idag är en av dom största när det gäller bilgaranti på begagnade bilar just för att du ska känna dig ännu tryggare med din begagnade bil. Garanti finns upp till 3 år vid ditt nya bilköp.

Vi har smarta finansieringslösningar via MONEYGO med möjlighet till 0kr kontantinsats/handpenning och upp till 36 mån räntefritt för privatpersoner. Finns även handpenningsfria lån upp till 10 år till en summa av 250.000kr

Vi samarbetar också med SANTANDER BANK och även där finns riktigt grymma finansieringsalternativ med lånetid upp till 144 mån med eller utan kontantinsats

Då vi har krav och villkor som bilhandlare erbjuder vi bilar som är rekondade, servade samt testade & genomgångna, helt enkelt leveransklara till konkurrenskraftiga priser!

Vi tackar för oss så länge. Hör gärna av er MVH TEAM 4 WHEEL DEAL.

Adress:
Spångavägen 292
168 60Bromma

Kontakta oss

   Skicka en kopia till mig
GDPR badge Företaget som du kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet. Läs mer här.
Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com