Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

4or Wheel Deal

Schyssta bilar till schyssta priser! Grymma Wheel Deals Titta in 4 Wheel Deal & vår lilla oas
OBS! Vi tidsbokade möten på våra bilar. OBS Visning sker oftast ca 1 tim senare samma dag och mellan kl 12.00 - 20.00. Vi är på plats i vanlig ordning.

Välkommen till 4or Wheel Deal AB som även har samarbete Car Service Auktoriserad Verkstad. Bilhandlare & Mekaniker som utgår ifrån dig som kund. Vi felsöker, reparerar, lackar, servar och tvättar/rekondar alla bilmärken. Som bilhandlare och mekaniker är vårt fokus centrerat kring dig och vi ser till att din bilaffär hos oss blir lyckad oavsett om du planerar att köpa eller sälja en bil. Vi ser till att ni får med er ett glatt leende på läpparna. Besök gärna oss på: www.4orwheeldeal.se

Schyssta bilar till schyssta priser, grymma Wheel Deals!

Eftersom vi säljer begagnade bilar så har vi krav och villkor som bilhandlare. Vi erbjuder bilar som är rekondade, testade samt genomgångna, helt enkelt leveransklara bilar till konkurrenskraftiga priser. Önskar ni få er nya bil nyservad eller lackerad så hjälper vi gärna till med dessa underhåll!

Vi håller också på med försäljningsuppdrag & hanterar alla typer av inbyten, men vi kan även göra ett rent inköp dvs du behöver inte köpa en bil ifrån oss för att bli av med din.
Kontakta gärna oss för en kostnadsfri värdering av din bil.

Du behöver inte komma in med bilen till oss i hallen utan det räcker med information & beskrivning utav bilen. Vi återkommer oftast tillbaka inom 1 tim med pris och kalkyl utav din bil. Känner ni att ni vill göra av bilaffären Ja! då kommer vi till er för kvitto & betalning av bilen.

Obs! Din bil kan vara obesiktigad, defekt med kanske lite rost, repor & bucklor, Vi slår till ändå!

Vi jobbar med Auto Concept & Svensk Bilgaranti som är idag är en av dom största när det gäller bilgaranti på begagnade bilar just för att du ska känna dig ännu tryggare med din begagnade bil. Garanti finns upp till 3 år vid ditt nya bilköp.

Vi erbjuder dig som kund smarta finansieringsalternativ med möjlighet till 0kr i kontantinsats samt räntefria perioder upp till 36 månader via MyMoney eller Money Go. Vi har även sedvanlig bilfinansiering via Santander Bank där dom erbjuder lån upp till 10år med restvärde upp till 3år. Vi skräddarsyr din bilfinansiering.

Vi tackar för oss så länge. Hör gärna av er MVH TEAM 4 WHEEL DEAL.

Adress:
Spångavägen 292
168 60Bromma

Kontakta oss

   Skicka en kopia till mig
GDPR badge Företaget som du kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet. Läs mer här.

Fordon från 4or Wheel Deal

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com