Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här

Kia Sportage bilar

Se övriga modeller


Kia Sportage är bilmodellen som kombinerar en sportig look med teknisk höjd på ett mycket elegant sätt. Sportage är den mest sålda SUV:en hos Kia, speciellt framtagen för de europeiska vägarna. Vad som gör Kia Sportage till en så populär modell är att den införlivar ens förväntningar när det både kommer till att ta sig an säkerhet, komfort, teknik och att sticka ut. Vill du dra de sportiga dragen till max är det Kia Sportage GT Line du ska satsa på. Då får du en bil utrustad med dubbla synliga utblås, 19” aluminiumfälgar samt dimljus i LED med iskubsformat. Lockande, eller hur?

Kia Sportage satsar på detaljerna

När helheten är så pass hög gäller det att detaljerna finns på plats, vilka de gör med Kia Sportage. Den höga komforten märks både för passagerare samt föraren. Sportage är utrustad både med rattvärme och sätesvärme även för baksätet, något som är otroligt uppskattat. Tanken med att fokusera på detaljerna för att skapa en så bra helhet som möjligt är att maximera körupplevelsen.

Kia Sportage – fjärde generationen

Nya Kia Sportage är den fjärde generationen, och även om drivlinorna endast är förfinade är mycket annat nytt. Med nya Sportage kryper Kia allt närmre BMW och det går att finna många liknelser mellan Sportage och BMW X1. En annan skillnad är att fjärde generationen är mer tuff i kanterna, muskulös, tack vare en nerflyttad grill och uppflyttade lampor.

Då Kia Sportage kommer i tre utförandepaket: Action, Komfort och GT Line är det enkelt att finna en modell som passar ens behov. Kia Sportage passa både till den aktiva familjen som till äventyrare som både vill åka stabilt på stadens gator och i hårdare terränger.

Scrolla till toppen av sidan

Motornyheter

Modeller av Kia (11838)

Hitta en Kia Sportage till salu i din stad

Till Bytbil.com