Stäng Stäng
Stäng
Bytbil.com använder sig av cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats.  
Stäng
Stäng

Nyheter

Nya bytbil.com är första steget på en resa med målet att göra det smidigare och enklare för dig som konsument att hitta din nästa bil.

Vi fyller på med nya funktioner och nytt innehåll löpande. Du har alltid tillgång till feedback-formulär. Har du synpunkter eller hittar något som inte fungerar? Hör av dig till oss!

Senaste uppdateringen:

  • Ny fordonstyp - Snöskoter
  • Förbättrad hantering av mailutskick
  • Hitta finansiering i samarbete med Lendo
  • Hitta försäkring i samarbete med Insplanet
  • Förbättrade laddtider av sajten
Tillbaka till föregående

HR Motor AB

Välkommen till HR Motor! Vi säljer primärt svensksålda bilar med full servicehistorik och oftast med endast en tidigare ägare till mycket konkurrenskraftiga priser! Vi hjälper gärna till med finansiering/leasing genom santander finans. Nu har vi en kampanjränta på 3,95%. Ring så berättar vi mer om lånen! Om du tillhör Gävleborgs län ingår 3 månaders gratis helförsäkring i ditt bilköp. Fullständig info gällande lagerbilarna, tex besiktnings och serviceprotokoll, fordonsskatt samt garanti-information hittar ni på vår hemsida www.hrmotor.se. Vi samarbetar med Solid bilgarantier och lämnar nu upp till 3 års garanti på våra bilar om ni finansierar köpet genom oss. Eventuella garantireparationer uföres på din ort av märkesverkstad eller hos oss på vår nya Autoexpertenverkstad om ni finns i närområdet. Oss hittar ni i vår nya bilhall på Plåtslagargatan 1. Välkommen! Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar gällande utrustning i annonserna. Öppettider. Bilförsäljningen: måndag-fredag 09-18, Lördag 11-14, Söndag stängt. Verkstad: måndag-fredag 07-16 Lunchstängt 12-13. Lördag, Söndag stängt. Visa hela texten om Volvo

Adress:
Norra Järnvägsgatan 60
82735 LJUSDAL

En sista grej bara

Fordon från HR Motor AB

Sökresultat: 58 fordon
Åk med till toppen