Auktoriserad återförsäljare av Hyundai och Mazda.
Stampgatan 2
46273 VÄNERSBORG

LV X1 *Elmoped*

27 900 kr

Årsmodell

2019

Miltal

1

Drivmedel

El

Växellåda

Automatisk

Fordonstyp

Moped/EU-Moped

CC

0

Motortyp

Okänd

Regnr

UTR07C

Försäkring

Hitta rätt bilförsäkring för dig

Fordonets historik - 3 händelser finns registrerade

CARFAX-rapporten hjälper dig att spara pengar genom ett säkrare köp. Den hjälper dig att upptäcka fusk med mätarställningen, besiktningshistorik, misstänkta importer, dolda fel och mycket annat.

Utrustning
  • Pris 27.900kr avbetalning 0:- kr kontant
  • 36mån räntefritt 820kr/mån (45kr/mån adm avgift inkluderad
  • 595kr uppläggningsavgift tillkommer) X1 är en Grand Touring elmoped för den urbana dagspendlaren. Med sin långa hjulbas på 1
  • 4m kan du och en passagerare med lätthet åka bekvämt tillsammans elmopeder är utrustade med kraftfulla och pålitliga motorer från marknadsledande Bosch
  • och batteri från SAMSUNG.. Som alla elmopeder så har den ett högt vridmoment så att du kan nå 45 km/h snabbt för att säkrare komma iväg vid t ex ett stoppljus. Mopederna är utrustade med skivbromsar fram och bak. Batteriet kan med enkelhet laddas ur ett vägguttag och det laddas fullt på ca 6 timmar. Det går att plocka ut batteriet för att ladda det eller låta det sitta kvar. Nyckel med flera finesser som "hitta min moped"
  • Stöldlarm. Elmoped med räckvidd upp till 70km.. X1 är utrustad med alla moderna finesser som du behöver. LED-strålkastare fram med en egen signatur. Bluetooth m.m.
Auktoriserad återförsäljare av Hyundai och Mazda.
Stampgatan 2
46273 VÄNERSBORG
Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com