Vessla GRACE - El moped REA

18 000 kr

Årsmodell

2018

Miltal

0

Drivmedel

El

Växellåda

Automatisk

Fordonstyp

Moped/EU-Moped

CC

0

Motortyp

Okänd

Regnr

GAF604

Försäkring

Fordonets historik - 2 händelser finns registrerade

CARFAX-rapporten hjälper dig att spara pengar genom ett säkrare köp. Den hjälper dig att upptäcka fusk med mätarställningen, besiktningshistorik, misstänkta importer, dolda fel och mycket annat.

Utrustning
  • Vässla el-moped. Smidig scooter som tar dig fram ljudlöst på stan. Vi har ett exemplar kvar i lager som vi säljer ut med 2000kr rabatt. Våra elektriska mopeder är både ett miljövänligt och billigt alternativ med dess återuppladdningsbara och bärbara batterier. Bensinmoppen tillhör forntiden! De låter och luktar illa och förbrukar massor av – Just det! – bensin och släpper dessutom ut massor av skadliga avgaser. EU gillar dem inte heller. Faktiskt kan det bli nästan omöjligt att tillverka fungerande bensinmoppar med framtida avgaskrav. Det kommer inte att drabba din elmoped. El är framtidssäkert och klimatsmart
  • och att köra på el är väldigt bra för plånboken. Det blir billigare för dig med service också. Elmopeden innehåller mycket färre rörliga delar än bensinmoppen. Färre saker som kan slitas ut alltså.-------- Vi har stort utbud av el-scooters kom in och testa.

ATV huset AB

Södra Ågatan 20A
43135 MÖLNDAL
Ring
Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com