Stäng
Bytbil.com använder sig av cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer

CF Moto 820EFI 0%räntefritt i 36mån 0kr kont

87 480 kr 69 984 kr ex.moms
2018
År
-
Miltal
Bensin
Drivmedel
Automatisk
Växellåda
4-hjuling
Fordonstyp
0
CC
2-cyl V
Motortyp
-
Regnr

Försäkring

Utrustning
  • Attraktiva Kampanjpriser i butiken
  • Nu med 0% 36mån. Räntefritt köp
  • CF Moto C-FORCE 820 EFI Välkommen in och provkör den kraftfulla och sportiga CF Moto Z-Force 800 EFI som bl.a. har ställbara Gasstötdämpare som standard. ATV-Butiken har ett stort urval av maskiner i alla segment från 150-1000 Kubik. Vi erbjuder fyrhjulingar för alla ändamål och önskemål. Snabb hemleverans i hela Sverige.
  • CF Moto 800 finns med och utan Servostyrning. Färger: Silver / Orangemetallic ATV-Typ: 4-hjuling CVTech-aut.växellåda. Utrustad med urkopplingsbar 4WD + hög och lågväxel med elektronisk differentialspärr för maximal dragförmåga. Utrustad med dragkrok och dragkroksförlängare och släpvagnskontakt som standard. Info: Se även även 450 520 och 550. Alla landets storsäljare finns i butiken även U-Force och Z-Force.
  • Välkommen att bekanta er med de nya side by side modellerna SSV + UTV med 2 motorval 550 och 800 med praktiskt tippflak finns nu i butiken. En modernare UTV än Polaris Ranger och Kawasaki Mule. Det sportigare alternativet Z-Force 800 med justerbara gasstötdämpare är ett prisvärt alternativ till Canam Maverick. Vi erbjuder många utrustningsalternativ och bygger er maskin efter kundens önskemål. Ex. som Dubbla vinschar eller LED-ramper Handtagsvärme samt Hasplåtar finns hos oss. Vi erbjuder provkörning av flertal märken. Välj bland många registreringsformer på flera modeller valbara registreringar som Terräng
  • Traktor A eller Traktor B eller vägregistrering. Den moderna Fyrhjulingen erbjuder ägaren ett nyttofordon för plogning eller sjösättning av styrpulpetbåten men även fritidsåkning eller gör jobbpendling till stort nöje alla månader på året med 4wd tar du dig fram på alla underlag Vi har även flera begagnade maskiner har ett inbyte Polaris 800i-12 plogutrustningar och vinschar från Bronco Artrax och Warn finns att välja på i butiken. Vi byter även in din gamla Honda Yamaha Suzuki. Välkommen till vårt showroom för att jämföra olika fyrhjulingar av olika märken. Boka gärna en tid för provkörning! Välkommen till vår butik som har ett stort urval av nytt som begagnade Fyrhjulingar. Dyker det upp frågor längs vägen är ni alltid välkomna att slå en signal för rådgivning 031- 98 24 00 öppet kl 8-19 eller besök butiken för provkörning och för jämförelse mellan många olika märken. Helgöppet!! Butikstel: 0522-373 90 Varmt Välkomna!
Åk med till toppen