BEWA Yamaha Center Örnsköldsvik AB

Sjögatan 8
89129 ÖRNSKÖLDSVIK
Ring

Yamaha SR VIPER X-TX LE 146 *Snowcash*

131 900 kr

Årsmodell

2020

Miltal

0

Drivmedel

Växellåda

Manuell

Fordonstyp

Snöskoter

CC

0

Motortyp

-

Regnr

VOU046

Försäkring

Fordonets historik - inga händelser finns registrerade

CARFAX-rapporten hjälper dig att spara pengar genom ett säkrare köp. Den hjälper dig att upptäcka fusk med mätarställningen, besiktningshistorik, misstänkta importer, dolda fel och mycket annat.

Utrustning
  • 31/5 är sista dagen för snowcash (8000 kr i rabatt).Ordinarie pris 139.900.- Hjärtat i vår Viper är den kraftfulla och responsiva fyrtaktsmotorn Genesis som omgärdas av ett lätt men ändå starkt chassi. Balans och smidighet säkerställs av den asymmetriska crossoverfjädringen fram som ser till att de nya
  • breda Yamaha Mountainskidorna går mjukt dit de riktas. Det fenomenala greppet i snön beror på den bakre fjädringen med sin nya okopplade 146 boggie som omges av en aggressiv crossovermatta. Beprövad fjädringskonstruktion fram med SRV-M-spindelBreda friktionsfria Yamaha MountainskidorNY okopplad 146-torsionsfjädring bakCamso® Peak 57 mm klackmattaExtroverta drivhjul ser till att all effekt överförs till drivmattan utan förluster.NY Gen 2-karossdesignNYA Stealth-handtagslayoutBekväm elstart och tryckknappsaktiverad backväxelDigital instrumentpanel Vi erbjuder förmånlig finansiering via Ecster. Välkommen till oss på Sjögatan 8 i Örnsköldsvik.

BEWA Yamaha Center Örnsköldsvik AB

Sjögatan 8
89129 ÖRNSKÖLDSVIK
Ring
Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com