Yamaha SR Viper X-TX 146 LE

139 900 kr

Årsmodell

2020

Miltal

0

Drivmedel

Bensin

Växellåda

Automatisk

Fordonstyp

Snöskoter

CC

0

Motortyp

3-cyl rad

Regnr

OVA665

Försäkring

Fordonets historik - inga händelser finns registrerade

CARFAX-rapporten hjälper dig att spara pengar genom ett säkrare köp. Den hjälper dig att upptäcka fusk med mätarställningen, besiktningshistorik, misstänkta importer, dolda fel och mycket annat.

Utrustning
  • Låt din Viper slå till ? och fly från lederna!Hjärtat i vår Viper är den kraftfulla och responsiva fyrtaktsmotorn Genesis som omgärdas av ett lätt men ändå starkt chassi. Balans och smidighet säkerställs av den asymmetriska crossoverfjädringen fram som ser till att de nya
  • breda Yamaha Mountainskidorna går mjukt dit de riktas. Det fenomenala greppet i snön beror på den bakre fjädringen med sin nya okopplade 146-hasplåt som omges av en aggressiv crossovermatta.Så låt din Viper slå till nu ? och njut av snön!Breda friktionsfria Yamaha Mountainskidor.Beprövad fjädringskonstruktion fram med SRV-M-spindel.Extroverta drivhjul ser till att all effekt överförs till drivmattan utan förluster.Bekväm elstart och tryckknappsaktiverad backväxel.Supereffektivt uppdaterat bränsleinsprutningssystem.Camso® Peak 57 mm klackmatta.NY okopplad 146-torsionsfjädring bak.NYA Stealth-handtagslayout.NY Gen 2-karossdesign.

BEWA Yamaha Center Sundsvall AB

Marinvägen 1
85633 SUNDSVALL
Ring
Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com