Yamaha SIDEWINDER MTX 162 LE *Superkampanj

146 900 kr

Årsmodell

2019

Miltal

0

Drivmedel

Växellåda

Manuell

Fordonstyp

Snöskoter

CC

0

Motortyp

-

Regnr

VOU018

Försäkring

Fordonets historik - inga händelser finns registrerade

CARFAX-rapporten hjälper dig att spara pengar genom ett säkrare köp. Den hjälper dig att upptäcka fusk med mätarställningen, besiktningshistorik, misstänkta importer, dolda fel och mycket annat.

Utrustning
  • fjädringen
  • NU KAMPANJAR VI UT VÅRA UTSTÄLLNINGSMASKINER!Extrema prestanda. Helt enkelt allt du behöver!Flaggskeppsmodellen i Sidewinder-serien gör verkligen skäl för namnet och håller vad den lovar tack vare den revolutionerande turboladdade 998 cc Genesis 180-motorn som levererar toppvärden när det gäller effekt och vridmoment oavsett höjd. Den fantastiska prestandan är perfekt anpassad till det avancerade Mountain-chassit
  • power claw mattan på 76mm och skidorna. Resultatet en riktigt imponerande och tilltalande maskin.Dessa maskiner är utrustade med ordentlig fjädring både bak och fram. Fox Float®-stötdämpare ? QS3 & QSL med "climb lock-out" system.Maskinen har givetvis en riklig standardutrustning till exempel backväxel elstart förvaring bakom dyna och hand-/tumvärmare.ORDINARIE PRIS! 166900.-Välkommen till oss på Sjögatan 8 i Örnsköldsvik.

BEWA Yamaha Center Örnsköldsvik AB

Sjögatan 8
89129 ÖRNSKÖLDSVIK
Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com