Yamaha Kodiak 700 EPS SE Med Bandsats

161 895 kr

Årsmodell

2020

Miltal

0

Drivmedel

Bensin

Växellåda

Automatisk

Fordonstyp

4-hjuling

CC

-

Motortyp

-

Regnr

OVA668

Fordonets historik - inga händelser finns registrerade

CARFAX-rapporten hjälper dig att spara pengar genom ett säkrare köp. Den hjälper dig att upptäcka fusk med mätarställningen, besiktningshistorik, misstänkta importer, dolda fel och mycket annat.

Utrustning
  • Kodiak 700 EPS SE ALU med Camso/TJD ATV XGEN 4S Bandsats.Camso TJD XGen 4S är en året runt bandsats för din ATV. TJD köptes upp av camso (f.d Camoplast & tillverkare av tatou 4S) och är bandsatser av högsta kvalitet för den kräsne användaren. De är de lättaste larvbanden till ATV på marknaden vilket är en stor fördel. Mattorna är från ledande Camso som dominerar på snöskoter marknaden. Varje TJD Bandsats är anpassad för din maskin med tanke på utväxling och har en unik adaptersats eller monteringssats. Med en TJD bandsats på din 400 kg tunga ATV kommer marktrycket under banden gentemot däcken sjunka från ca 14 kPa till ynka 3
  • 8 kPa. TJD XGen 4S har ett stål/Polyten ramverk för bästa hållbarhet och låg vikt. Det ger en otrolig bärigheten och framkomlighet tillsammans med din Yamaha ATV.Kontakta oss gärna för mer information och Offert.

BEWA Yamaha Center Sundsvall AB

Marinvägen 1
85633 SUNDSVALL
Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com