GMC ½ ton Wideside Custom Pickup 1969

265 000 kr
GMC
Märke
1969
År
0
Miltal
Bensin
Drivmedel
Manuell
Växellåda
2WD
Drivhjul
EZG676
Regnr

Försäkring

Fordonets historik - 5 händelser finns registrerade

CARFAX-rapporten hjälper dig att spara pengar genom ett säkrare köp. Den hjälper dig att upptäcka fusk med mätarställningen, besiktningshistorik, misstänkta importer, dolda fel och mycket annat.

Utrustning
 • Mel’s Garage specialisten på förmedling av klassiska bilar med konstant stor efterfrågan på varierande modeller i olika prisklasser
 • LÅNA TILL HELA BILEN UTAN KONTANTINSATS TILL LÅG MÅNADSKOSTNAD
 • Totalt 100 bilder på denna bil finns på http://www.bytbil.com/handlare/mels-garage-6856
 • Denna gång har vi fått in en GMC ½ ton Wideside Custom Pickup 1969. V8 307 200 hk. Tre växlad manuell. 12 bultad bakaxel utan diff. Trummor runt om utan servo. Servostyrning. Plåtfälgar med kromring & kapsel med 275-60-15 däck mad ca 8 mm kvar på mönstret runt om. Registrerad för tre personer. Riktigt fin lackering och krom. Fin vinylinredning i guldbrun kulör. Mycket fin GMC Pickup med korta flaket som är omlackad för ett antal år sedan i en härlig guldkulör med mycket bra resultat. Flaket har man sprutat någon slags gummi som halkskydd och som går i samma kulör som bilen/inredningen och gör flaket motståndskraftigt mot slitage. Pickup som går mycket bra på vägen och fungerar riktigt fint i drivlinan. GMC Chevrolet Pickuper i detta skick ser man sällan till salu så du som letar en fin och användbar pickis ska komma och titta på denna. Besiktningsbefriad. Finns ingen moms på denna Pickup. Reservation för eventuell felskrivning.
Uppgifter från Transportstyrelsen
 • Märke
  GMC
  Fordonsår
  1969
  I trafik
  2018-01-19
  Färg
  Brun
 • Motoreffekt
  272 hk
  Koldioxidutsläpp
  0 g CO2/km
  Topphastighet
  -
  Antal säten
  3
 • Skattevikt
  2 280 kg
  Längd
  4.85 m
  Bredd
  2 m
Åk med till toppen
Till Bytbil.com