Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här

Saab 96 V4 1977

100 kr
Märke
Saab
Modell
96
Årsmodell
1977
Miltal
7 500 mil
Regnr
ANJ736
Karosseri
Sedan
Drivmedel
Bensin
Växellåda
Manuell
Drivhjul
2WD
Färg
Brun

Försäkring

Hitta rätt bilförsäkring för dig

Fordonets historik - 21 händelser finns registrerade

CARFAX-rapporten hjälper dig att spara pengar genom ett säkrare köp. Den hjälper dig att upptäcka fusk med mätarställningen, besiktningshistorik, misstänkta importer, dolda fel och mycket annat.

Utrustning
 • tre stycken till lika dana i Sverige
 • få mil
 • så 6700 mil måsta ha stämt
 • dörrar
 • montera ny främre ljuddämpare
 • ny isolering på B-stolparna
 • rensat kylsystemet
 • renoverat förgasare men nya packningar
 • tändning
Beskrivning och övrig information
Finns i Uppsala och säljs på nätauktion på vaxxa.se. Kopiera och klistra in nedan länk i webbläsaren för fler bilder och för att delta i budgivningen: https://www.vaxxa.se/auktioner/88945/?utm_source=blocket Nu hoppas jag att det är någon som har mer plats, tid att motionera och njuta av denna V4.a som är i ett lite unikt fint skick. Den har en mycket ovanlig färg (Doradobrun) det finns nog bara två, få ägare och rostfri. När jag köpte Saaben för 14 år sedan var kopplingen slut och en del små blessyrer runtom. Tog ur motor och låda för att byta koppling passade på att inspektera saker bl.a. inre drivknutarna som var helt släta, då insåg jag att kilometerräknaren inte hade slagigt runt plus att bilen är mycket stum och inget skrammel när man kör på gropig väg, nu har den rullat 800 mil till. Jag har mycket dokumentation men inget som bevisar till 100% att milen stämmer. Jag hittade en dålig rost lagning av vänster hjulhus, som gjordes om mer seriöst. Sedan bestämde jag mej för att kolla upp all eventuella rost och göra mitt bästa för att det inte skulle komma tillbaka. Alla skärmar demonterades plus inredning, jag fann några små hål och lite ytrost. Det fixades seriöst och sedan tectylade jag i alla balkar, golv inuti och under. Också en del lackförbättringar på utsida. Jag satt också dit nya strålkastare. På senare år har jag got igenom bromsarna med en del nya delar, membran och justerat in. Och förstås justera ventiler, bytt tänddelar oljor och vätskor. Har också lackat och blankförzinkat om en del saker i motorutrymmet. Nämnas bör också att baksätets ryggstödets topp är felfri med fin färg, och att ett oanvänt original reservhjul ligger i. En del extra utrustning följer med som tidsenlig radio som fungerar perfekt, klocka (men klockan har tyvärr stanna nu) samt Saab original Ronal fäljar sitter på. Original fäljar och kapslar medföljer. Bilen behöver bara besiktigas en gång till näsa år, vilket inte borde var några problem. Det är klart att det finns en dem negativa saker på en bil som är snart 50 år gammal som en del skönhetsfläckar i lacken, kromdelar och en liten skada på innertaket. Kan vara något jag glömt. Titta noga på bilderna och bedöm själv. I alla fall är jag säker på att man får leta länge för att hitta Saab V4, a som är bättre och inte totalrenoverad. Storlek sommardäck: 15" Objektet säljs genom öppen budgivning på auktion hos Vaxxa. Säljaren undanber kontakt på annat vis än via Vaxxa Support. Om du önskar kontakt med säljaren ber vi dig kontakta Vaxxa först. Vi tar inte inbyten. Besök www.vaxxa.se för att delta i budgivningen och ta del av mer information. Du kan enkelt ansöka om lånelöfte där. Välkommen att kontakta vår support från Norrbotten vid funderingar. Kontakta oss på 010 - 777 10 00 eller support@vaxxa.se. Är du intresserad av att sälja något själv? Besök Vaxxa.se/salja och sälj ditt första objekt på auktion förmånligt och tryggt.
Uppgifter från Transportstyrelsen
 • Märke
  SAAB
  Fordonsår
  1977
  I trafik
  1977-08-26
  Färg
  Mörkbrun
 • Importfordon
  Svensksåld
  Antal säten
  5
  Totalvikt
  1 350 kg
  Längd
  4,3 m
  Bredd
  1,59 m

 • Drivmedel
  Bensin
  Motoreffekt
  50 kW/68 hk
  Koldioxidutsläpp
  0 g/km CO2
Org.nr 559157-6912

Företaget har godkänt att de endast annonserar produkter och tjänster som är i enlighet med gällande lag.
Anmäl annons
Scrolla till toppen av sidan
Ring
Till Bytbil.com