Probike Sthlm Norr

Auktoriserad återförsäljare av Buell och Harley-Davidson
Kuskvägen 3
19162 SOLLENTUNA
Ring

Aprilia RSV4 1100 Factory

239 900 kr

Årsmodell

2019

Miltal

0

Drivmedel

Bensin

Växellåda

Manuell

Fordonstyp

Sport

CC

0

Motortyp

Okänd

Regnr

MDN93F

Försäkring

Fordonets historik - 2 händelser finns registrerade

CARFAX-rapporten hjälper dig att spara pengar genom ett säkrare köp. Den hjälper dig att upptäcka fusk med mätarställningen, besiktningshistorik, misstänkta importer, dolda fel och mycket annat.

Utrustning
 • Aprilia Racing är en framgångssaga och den stora anledningen till att vi alltid leder utvecklingen I kategorin. Nu kapar vi varvtiderna ytterligare tack vare smidda aluminiumfälgar ny Öhlins NIX-gaffel den fullt justerbara TTX bakdämparen och styrdämpare kommer också från Öhlins och är utvecklade med erfarenheter och suveräna framgångar från Superbike. Även APRC systemet (Aprilia Performance Ride Control) är uppdaterat och förfinat med färgdisplay och som inkluderar ATC (Aprilia Traction Control) med åtta valbara nivåer AWC (Aprilia Wheelie Control)
 • som hjälper dig att kontrollera hjullyft genom att gradvis leda framhjulet ner i asfalten och AQS (Aprilia Quick Shift)
 • vilket ger dig möjlighet att slippa använda kopplingen vid uppväxling och nedväxling samt ALC (Aprilia Launch Control)
 • som hjälper dig att komma iväg så snabbt och effektivt som möjligt. Här finns också en ny farthållare med Pit-Limit funktion. Brembo bromsarna är också uppgraderade och erbjuder nu även kurv ABS samt är justerbar
 • 50mm bromscylinder och hela 330mm bromsskivor. 217 hästkrafter i ett chassi som vunnit Superbike mästerskapet hela sju gånger och som är det närmaste MotoGP racer du kan komma.
Uppgifter från Transportstyrelsen
Transportstyrelsens logotyp
 • Märke
  APRILIA
  Fordonsår
  2019
  Färg
  Svart
 • Motorstorlek
  1 077 cc
  Motoreffekt
  217 hk
  Koldioxidutsläpp
  155 g CO2/km
  Topphastighet
  305

Probike Sthlm Norr

Auktoriserad återförsäljare av Buell och Harley-Davidson
Kuskvägen 3
19162 SOLLENTUNA
Ring
Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com