Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här

AC Cars Cobra Replica Ford 351 W 6.2 V8 / Väldigt fint skick!

649 900 kr
Märke
AC Cars
Modell
Cobra
Årsmodell
2012
Miltal
245 mil
Regnr
DJZ265
Karosseri
Cab
Drivmedel
Bensin
Växellåda
Manuell
Drivhjul
Uppgift saknas
Färg
Röd

Försäkring

Hitta rätt bilförsäkring för dig

Fordonets historik - 11 händelser finns registrerade

CARFAX-rapporten hjälper dig att spara pengar genom ett säkrare köp. Den hjälper dig att upptäcka fusk med mätarställningen, besiktningshistorik, misstänkta importer, dolda fel och mycket annat.

Utrustning
  • Underbar AC Cobra replika som är snygg
  • däck och fälg likaså. Skinnsäten
  • tjocka mattor
  • instrumentpanel i trä med Smith instrument
Beskrivning och övrig information
genomförd och välbyggd med mycket ambition och medvetande. Ford 351 Windsor motor som levererar 442 hästkrafter. Färdigbyggd 2012 och endast gått 245 mil sedan dess. Lacken går i Ferrariröd och med gråa ränder. Lacken och karossarbetet är något utöver det vanliga, där ca 150 timmar är nerlagt på bara lackeringsarbete. En bil som verkligen sticker ut och är helt fantastisk. Lack och krom i vackert och kvalitativt skick, Ford 351 Windsor motor som var ny vid monteringen, femväxlad Tremek växellåda och en Jaguar XJS bakaxel och bromsar Utöver detta radio med bluetooth och mindre slutsteg samt en aktiv baslåda. Allt finns dokumenterat och i pärmen finns allt för den som vill läsa in sig ordentligt på hela bygget. En bil som bör upplevas! Ring för mer information! Välkommen till oss på Ucars Exclusive AB i Eslöv. Vi hjälper till med förmånliga finansieringsalternativ samt tar er bil i byte.
Org.nr 556639-5538

Företaget har godkänt att de endast annonserar produkter och tjänster som är i enlighet med gällande lag.
Anmäl annons
Scrolla till toppen av sidan
Ring
Till Bytbil.com