Stäng Stäng
Stäng
Bytbil.com använder sig av cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer

Ford New Paddock Crosshusbil stort garage!

479 900 kr
2011
År
6 790
Miltal
Diesel
Drivmedel
Manuell
Växellåda
Husbil-alkov
Fordonstyp
-
Längd
0
Bäddar
CSX031
Regnr

Försäkring

Fordonets historik - 30 händelser finns registrerade

CARFAX-rapporten hjälper dig att spara pengar genom ett säkrare köp. Den hjälper dig att upptäcka fusk med mätarställningen, besiktningshistorik, misstänkta importer, dolda fel och mycket annat.

Utrustning
  • Vill du bli årets förälder? Eller bara åka och sova skönt hela cross/kart säsongen? Då är denna husbil det givna valet. En riktig bodel och ett bra garage istället för alla ombyggda skåpbilar som varken är riktigt bra att bo i och som ofta inte har ett ordentligt garage. Här finns dessutom 2 markiser samt utedusch. Bilen har optimerats av proffs så att sängen där bak går att fälla upp när den inte används ( för att få bättre höjd i garaget). Husbilen har endast 1 ägare. Riktig kyl och frys ( inte frysfack). Bra badrum med separat dusch
  • dragkrok. mm Detta är en mycket ovanlig och väldigt eftertraktad modell där du slipper att kompromissa. Dessutom är detta ett utmärkt allternativ till en "vanlig" husbil för någon som vill ha ett riktigt stort garage. Ring för visning samt finans/bytesförslag. Välkommen!
Åk med till toppen