Video: Galna gokarts och 4-hjulingar

Spöar Porsche och gör donuts

Uppfinnesrikedomen vet inga gränser på det här klippet på Youtube. VisioRacer har mixat ihop 14 olika gokarts och ATV som verkar hämtade ur en Stephen King-bok.

Det finns de som inte nöjer sig med en normalt trimmad gokart eller en snabb 4-hjuling. Nej, när vi andra ser och tänker att det här blir kul så finns det dom som tänker ”outside the box”, att en Hayabusa-motor, en våldsam MC-motor eller varför inte en turbo skulle sitta fint bakom ryggen.

De kreativa adrenalinberoende ingenjörerna är dessutom bussiga att dela med sig av sina skapelser på film. Tänk om det fanns sådana här att hyra i gokart-hallen, de hade blåst av vilken toupé eller vilket hipster-skägg som helst innan första kurvan.

I ett av klippen utmanar den lilla gokarten en Porsche 997 Turbo 3,6 och ni förstår ju vem som drar ifrån vem. Det är till och med en elektrisk go-cart som verkar hämtad ur Tesla-skaparen Elon Musk (mar)drömmar med på klippet. Fotografen verkar nervös för att gå runt hörnet med risk att möta det ljudlösa fartvidundret.

Så, här har ni 7 minuters nöje serverat på ett klipp.

Foto: VisioRacer
redaktoren@bytbil.com

Redaktören
Redaktör
redaktoren@bytbil.com