Trevlig och fullmatad Volvo V90

Rak fyra på 190 hästkrafter

Den här Volvo V90 har en dieseldriven rak fyra på 190 hästkrafter och är fullmatad med utrustning. Toppfarten är 225 km/h och nu säljs den via Bytbil.

Hos Bilhallen Svalöf AB finns en Volvo V90. Den är årsmodell 2017 och har rullat 2 858 mil och är en av de mest klickade bilarna på Bytbil just nu.

Under motorhuven finns en dieseldriven tvåliters rak fyra med dubbelturbo som genererar 190 hästkrafter och 400 Nm. Kraften till de fyra hjulen går via en åttaväxlad automatlåda. 0–100 km/h går på 8,5 sekunder och toppfarten är 225 km/h.

Volvo V90 lanserades i mars 2016 och är efterträdaren till Volvo V70.

Just det här exemplaret är utrustad till max, exempelvis backkamera med backvarnare och parkeringssensorer bak, elhissar både fram och bak, elspeglar som är automatiskt infällbara, och dessutom är de automatiskt avbländande.  Sportstolarna fram är elektriskt justerbara, där förarstolen har minne. Stolsvärme och ventilation finns både fram och bak.

Bilen är även utrustad med farthållare, multifunktionsratt, skinnklädsel, antisladd och antispinn, kurvljus med dynamisk LED-strålkastare, cross traffic alert, och solgardiner i bakdörrarna.

Är man intresserad av denna Volvo, finns den hos Bilhallen Svalöf AB i Svalöv för 459 900 kronor.

Anders Nilsson
Redaktör
anders.nilsson@schibsted.com