Tjänade en miljon om året på hyper-hybriden

Unik McLaren P1 säljs på BytBil och Blocket

Nu säljs en av världens snabbaste och dyraste hybridsportbilar på Blocket och BytBil.  Ägaren till McLaren P1:an kan glädja sig åt en värdeökning på cirka fyra miljoner på fyra år.  – Ett unikt tillfälla att förvärva den mytomspunna hybriden, skriver Autoropa i sin annons.

McLaren P1 är hyper-hybrid i samma klass som Ferrari LaFerrari och Porsche 918 Spyder. Endast 375 exemplar tillverkades av modellen mellan 2013 och 2015 och de som hade 11 miljoner för att köpa en ny P1:a kan vara lyckliga, för i dag är bilen värd betydligt mer. När bilen lanserades kostade den 10-11 miljoner kronor, och i dag begär handlaren Autoropa 15 miljoner för bilen. En vinst på en miljon kronor om året, och en klart bättre avkastning än vad börsen gett under samma period.

HÄR HITTAR DU HYPER-HYBRIDEN OCH 42 ANDRA MCLAREN

För pengarna får du en rikligt utrustad McLaren P1:a i Perarl White, med en massa extra kolfiber både exteriört och interiört i bilen. Bilen har dessutom sportstolar i alcantara.

Bilen har fartresurser som får det mesta i Sverige att förblekna. Dubbel turbo-V8:an tillsammans med hybriddrivlina och KERS-system ger tillsammans 916 hästkrafter.  Accelerationen till 100 km/h tar bara 2,8 sekunder och bilen sägs toppa 350 km/h.

Men den går faktiskt att köra en hel mil på endast el också och förbrukningen med bensin och hybrid stannar på endast 0,83 liter milen. Rena miljöbilen så länge du inte gasar alltså, men vem vill snålköra en McLaren?

Den aktuella bilen som säljs är nummer 253 av 375 tillverkade. Det finns i dag fem registrerade McLaren P1:or i Sverige.

LÅGPRIS MCLAREN ELLER 15-MILJONERSHYBRID – VÄLJ SJÄLV

Redaktören
Redaktör
redaktoren@bytbil.com