Tas av polis - mitt under akten i självkörande BMW

BMW:s nya reklam tar självkörande bilar till en ny nivå

Självkörande bilar kommer ändra vårt sätt att åka bil – från grunden. BMW har redan sin vision klar i konceptbilen iNext. I en ny reklamfilm avslöjar de att självkörning innefattar sex i bilen – under färd.

Nästan alla bilmärken visar upp nya konceptbilar med självkörande teknik för närvarande. Volvo visade nyligen Nyligen 360c där du kan läsa en bok eller sova i bilen. BMW går nu ett steg längre med sin nya konceptbil iNext.

I en ny reklamfilm som har släppts på Twitter under devisen ”New Moments of Joy” visas ett kärlekspar som har en intim stund i den nya självkörande bilen upp.

Paret blir förvisso stoppade av en polisbil med blåsljus och sirener från den trista verkligheten, men baktanken är förstås att det är helt legitimt och lagligt med intimt umgänge i farten om du har en självkörande BMW.

Tidigare har biltillverkarna mest fantiserat om att du ska kunna läsa, se en film och arbeta, men BMW tar begreppet autonomi ett steg längre.

Redan i dag är det väldigt populärt mer sex i bilen, i en undersökning svarade 64 procent att de haft samlag i sin bil. Enligt en annan undersökning är ”baksätesklassikern” populärast. Kom bara ihåg att dra fram framsätena.

Redaktören
Redaktör
redaktoren@bytbil.com