Leif-Ivan säljer sin unika polisbil på Blocket

"Nu kan du leka sheriff hemma"

Nu säljer tv-profilen Leif-Ivan Karlsson sin polisbil – på Blocket.
Den unika Chevan är likadan som Jönsson-ligans bil, men sheriffutrustad.
– Det är en grymt cool bil med bötesblock och sheriffjacka på köpet, säger Leif-Ivans son Tony Karlsson.

Entreprenören och reality-tv-kändisen Leif-Ivan Karlsson driver det populära bilmuseet World of Classics i Tumba söder om Stockholm. På World of Classics kan besökarna njuta av mängder av exklusiva bilar, främst från USA. En del av museets verksamhet är att sälja av bilar från utställningarna.
Just nu har Leif-Ivan en riktigt unik bil till salu från sin rescueutställning med amerikansk brandbil, ambulans och polisbil.
En sheriffutrustad Chevrolet Belair i mycket fint skick säljs på Blocket.
SE BILEN PÅ BLOCKET – KLICKA HÄR
– Det är en superhäftig bil som fungerar perfekt. Pappa gillar den skarpt, han var lyrisk när han provkörde polisbilen. Den som köper den får sheriffjacka, bötesblock och ficklampor i en unik sheriffväska på köpet, säger Tony Karlsson på Word of Classics.


Med i köpet: en sheriffväska med tillbehör

Den aktuella bilen är likadan som Jönsson-ligans Chevrolet Impala – så när som på några detaljer – och att den är polisutrustad och sheriffmålad i stället för behäftad med sunkig och matt svart lack.
Bilen är av årsmodell 1964 och av modellen Belair som är kusinen till Impala. Det rör sig om en äkta sheriffbil som gått i Woodford County Illinois i USA. Bilen är utrustad med siren, saftblandare, intercom-radio, sökarlykta och en hel mängd coola sheriffdetaljer.
– Pappa gillar den här bilen skarpt. Han njöt verkligen när han provkörde den, säger Tony Karlsson.
Här kan du se fler bilder på Leif-Ivans bil:
SE BILEN PÅ BLOCKET – KLICKA HÄR

Redaktören
Redaktör
redaktoren@bytbil.com