Jeep Wrangler – perfekt för terrängkörningen

Rejäl fjädring och snorkel

En fin Jeep Wrangler Unlimited från 2013 finns till salu hos Bytbil. Den har en rejäl fjädring och snorkel utifall att man kör i djupa vattendrag.

Hos Riddermark Bil Östersund finns en frän Jeep Wrangler Unlimited från 2013. Den har rullat 4 886 mil och har naturligtvis fyrhjulsdrift.

Den har en 2,8-liters rak fyrcylindrig dieselmotor som levererar 200 hästkrafter. Kraften till de fyra hjulen går via en femväxlad automatlåda. Toppfarten är på 172 km/h. Bilen är nyservad. Totalt finns det cirka 100 exemplar runt om i Sverige.

Eftersom Jeepen är byggt för att ta sig över stenar och köra på alla möjliga sorters underlag har den terraflexfjädring, och ordentliga stötdämpare. Hamnar du för djupt i ett vattendrag finns det även en snorkel. Kör man dessutom fast finns det en vinsch med fjärrkontroll som man kan använda sig av.

Bilen har även motorvärmare, extra dieseltank, reservhjul och 37 tums mudterraindäck. Soft top, dragkrok, hög & lågväxel och frontbåge finns. Den har även dragkrok, multifunktionsratt, ABS-bromsar, krockkuddar för passagerarna fram, antisladd- och antispinn, samt backstarthjälp.

Är du intresserad av den här fina Jeepen finns den hos Riddermark Bil i Östersund för 389 900 kronor.

Anders Nilsson
Redaktör
anders.nilsson@schibsted.com