Här kan du fynda Black Friday-bilar

Se bilarna som prissänkts under rea-veckan

De flesta svenska butiker och handlare har Black Friday-priser. Nu hakar bilhandlarna också på rea-festen.
– Det är kul att kunna överraska kunder med så här bra priser, säger Alan Atovic på Atteviks i Jönköping.

Black Friday är USA:s största shopping- och readag. Och sedan 2013 har den traditionen smittat av sig även på oss svenskar.
För många amerikaner har dagen varit starten för att juldekorera och shoppa. Många besöker föräldrar eller andra släktingar under Thanksgiving, vilket ofta innebär en resa, och de arbetar därför inte på fredagen, utan kan till exempel ägna sig åt shopping.
Och som sagt, sedan sex år tillbaka har vi svenskar också shoppat loss rejält under den helgen.

SE BLACK FRIDAY-FYNDEN HÄR

Nu ger sig många svenska bilhandlare in i Black Friday-racet. En av handlarna – Atteviks i Jönköping – annonserar ut ett flertal Skoda till riktigt fina priser, i en speciell Black Friday-kampanj:
– Vi hade en liten kampanj i fjol, men det har vuxit rejält i år, säger säljaren Alan Atovic. Vi måste ju få folk att titta på bilar även i hetsiga juletider.

Har kampanjen haft effekt?
– Ja, verkligen. Telefonerna ringer non-stop just nu och det rasslar i mailen med intresseanmälningar. Det märks att folk är intresserade.

En ny sjusitsig Skoda Kodiaq TSI 190 säljs till exempel för 324 500 kronor.
– Det går inte att få mer bil för de pengarna, säger Alan Atovic. En riktig familjebil och om man kommer hit till oss och provkör den så är man såld direkt. Så bra är bilen.

SE BLACK FRIDAY-FYNDEN HÄR

Redaktören
Redaktör
redaktoren@bytbil.com